2777
2789
عنوان

کادو چی بگیرم گریههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 107 پست

اگر مث منم علاقه ب حیوون داره عروس هلندی و خرگوش یا هاپو یا همستر اینجور چیزا هم قشنگه البته با قفس.من خودم عروس هلندی دارم اصن کثیف کاری هم نداره عادتی هم هس هدیه بابامه😍

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پس اگر عطرو وسایل ارایش و ساعت و اینا نباشه.همون لباس خیلی گزینه خوبیه و لباس رو همه استفاده میکن ...

آخه یادگاری نمیمونه لباس

شوهرم دیشب گفت باهاش قطع رابطه کن با هم سطح خودمون دوست شو ما نمیتونیم همه هزینه های اینو بدیم  

مرا به خاطرت نگه دار... 

یادمه تو دانشگاه وقتی با بچه ها همچین بحثی پیش میومد میگفتم 5هزارتومن بزار توپاکت بش بده😆

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
اگر مث منم علاقه ب حیوون داره عروس هلندی و خرگوش یا هاپو یا همستر اینجور چیزا هم قشنگه البته با قفس. ...

عزیزم مبارکت باشه هست اهل حیوون ولی دوتا سگ داره میگه نمیتونم رسیدگی کنم بهشون 

مرا به خاطرت نگه دار... 

اگر عکس قشنگ ازش داری بده طراحی سیاه قبم بکنن50در70بعدم قاب کن بده بهش البته طرف کارش خوب باشه.اینم قشمنگه.من خودم خییییلی روحیم پسرونه بود الان ازدواج کردم یکم بهتر شدم میفهمم دوستت چجوریه درکش میکنم😂

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
آخه یادگاری نمیمونه لباس شوهرم دیشب گفت باهاش قطع رابطه کن با هم سطح خودمون دوست شو ما نمیتونیم همه ...

عزیزم هیچی یادگاری نمیمونه و هر چیزی ممکنه خراب بشه.بستگی به مراقبت خودش داره.مثلن من لباس دارم از ده سالگیم هیچ فرقی بانو تو مغازه نداره

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
یادمه تو دانشگاه وقتی با بچه ها همچین بحثی پیش میومد میگفتم 5هزارتومن بزار توپاکت بش بده😆

وای دوران دانشجویی پنج تایی یه چیز سی تومنی میخریدم یادش بخیر 

مرا به خاطرت نگه دار...