2777
2789
عنوان

کادو چی بگیرم گریههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 107 پست

براش یه بولیز شلواز یا تاپ شلوار ست خیلی خوشکل و خوشرنگ بگیر.میدونی که همه دخترا هلاکه لباسن

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم یک پکیج آموزشی خوب براش بخر که به درد زندگیش بخوره ، با مراسم شام فارغ التحصیلی هم مناسبت داره ، من پکیج های بنیاد فرهنگ زندگی رو پیشنهاد می دم . 

یا رَب نظر تو برنگردد ...

یا یه پالت رژ و یه پالت سایه بگیر

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
آخه چندتا مارک دار داره فکر نکنم اونو استفاده کنه صدتومن ساعت درست حسابی نمیدن چقد فقیرم من 

وای صد تومن که عالیه خیلی هم زیاده 

هم ورزشکاره هم رشتمون فنی مهندسی هست هم اهل جنس مخالف و عشق و عاشقی و شعر و گل نیست هم کتاب غیر درسی ...

خب ست لباس ورزشی هم خوبه این جدیدا ک جای رد شدن شصت هم داره.گردنبند سبک مردونه هم خوبه دستبند ک کوچیکه زیاد تو دید نیس ولی.کفش اسپورت.یا ی وسیله ای ک ب رشتتون مربوط باشه

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
آخه چندتا مارک دار داره فکر نکنم اونو استفاده کنه صدتومن ساعت درست حسابی نمیدن چقد فقیرم من 

همون یه دست مرغ خوری بده بره میزاره تو جهازش🙈🙈🙈🙈

ولی ن جدی یا کتاب بخر یا یه تابلو

😍خدایاشکرت داداشیم خوب شد😍
لعنتی آرایشم نمیکنه الان که واسه بچه ها توصیف کردم حس کردم خیلی موجود عجیبیه    

خب پس اگر عطرو وسایل ارایش و ساعت و اینا نباشه.همون لباس خیلی گزینه خوبیه و لباس رو همه استفاده میکنن و خوششون میاد