2777
2789
عنوان

خودکشی

99 بازدید | 10 پست

به قدری حالم بده ک حدو مرز نداره

بچها دنبال اروم کردم نباشین فقط لطفا بگین چیکار کنم بعد خودکشی خدا عذابم نده؟

لابد الان میپرسین چیشده

من بینیمو واسه بار دوم ترمیم کردم دفه اول هم افتاده بود هم انحراف داشت 

الان بعد یک ماه ب حدی ریزو کوتاهو زشت شده ک میترسم حتی خودمو تو اینه ببینم.. اگ هم میگین برو دوباره ترمیم کن ک من ن دیگ پولشو دارم ن روحیشو ن اجازه خونوادم

فقط بگین چیکار کنم خدا بعد مرگم عذابم نکنه همین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حساس شدی ! 

خودتم بکشی چیزی درست نمیشه خود کشی حتی آخرین راهم نیست

حالا فکر نکن خیلی دارم دلداری میدم نه هرکی یه مشکلی داره که قطعا ممکنه به این فکرا بیوفته نمونش خودم

صبر کن یکم ببین چی میشه یکم خودتو آروم کن 

یه دماغه دیگه😐

حساس شدی ! خودتم بکشی چیزی درست نمیشه خود کشی حتی آخرین راهم نیستحالا فکر نکن خیلی دارم دلداری میدم ...

شبیه مایکل جکسون شدم میگی ی دماغه؟ ب قران جای من نیستین بفهمین چی دارم میکشم

شبیه مایکل جکسون شدم میگی ی دماغه؟ ب قران جای من نیستین بفهمین چی دارم میکشم

هیشکی جای هیشکی نیست☺️ 

بابا علم پیشرفت کرده یکاریش میکنی هزینشم اگه نداشتی کم کم جور میشه یجوری ولییییی بی گدار به آب نزن. و عجول نباش و تاجایی ک میتونی تحقیق کن

عزیز وقتی خدا یک‌گناهی رو تعیین کرده توش کوتاه نمیاد چون به ضرر بنده اش 

ولی با زندگی کردن و رسیدن به خدا هم ارامش داری هم بهشت رو

💥سوال و شبهه راجب خدا و قرآن و پیامبر(ص) و اهل بیت (ع) داشتی 🌱خوشحال میشم کمکت کنم چون خدا دوست داره!
هیشکی جای هیشکی نیست☺️ بابا علم پیشرفت کرده یکاریش میکنی هزینشم اگه نداشتی کم کم جور میشه یجوری ولی ...

من واسه این دکترم از زمینو زمان تحقیق کردم همم راضی

تقصیر دکتر نیس خدا داره گند میزنه ب دماغم

من از بچگی تالا تو عذابو حسرت معمولی ترین چیزام

عزیز‌ مشکلات واسه بزرگ شدن هرکسی یک‌جوری سختی میکشه ولی مهم این باهاش رشد کنی به خدا برسی 

نماز قران دعا نذر همه اینا هم ارامش میده هم معجزه با صلاح و حکمت خدا توی زندگی میاره

💥سوال و شبهه راجب خدا و قرآن و پیامبر(ص) و اهل بیت (ع) داشتی 🌱خوشحال میشم کمکت کنم چون خدا دوست داره!
من از بچگی تالا تو عذابو حسرت معمولی ترین چیزام

ما زورمون به هیچی نمی‌رسه باور کن! 

به این فکر کن که مگه ما میدونیم چقدر دیگه عمر میکنیم که بخوایم به خودکشی فکر کنیم؟