2777
2789

❌امتحانات پایه دهم به صورت نهایی برگزار نخواهد شد

❌امتحانات پایه های یازدهم و دوازدهم به صورت نهایی برگزار خواهد شد ولی تاثیرش در کنکور کمتر خواهد شد

❌سال آینده امتحانات نهایی توسط سازمان سنجش برگزار خواهد شد و دیگه از عهده آموزش و پرورش خارج 

عه خب چیمیشد یازدهمم لغو کنن

میگن حالا که رفته دست سنجش قراره سوالا ریزبینانه تر باشه 

هوفف😭خوبه ک دهم حذف کردن

ولی اشغالا ی فکری برای پشت کنکوریا نکردن ک یازدهمم لغو شه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بخدا منم پشتم

واای امیدوار بودم یکاری کنن برای یازدهمم 

ای چ ظلمیه بخدا

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

وای من میگم حداقل دوازدهم باشه ۵۰ درصد

۵۰ درصدم زیاده بابا من که میگم باید زیر ۳۰ درصد میشد و فقط نهایی عمومیا میبود یا اینکه عمومی برگرده به کنکور و نهایی ها کلاحذف میشد

۵۰ درصدم زیاده بابا من که میگم باید زیر ۳۰ درصد میشد و فقط نهایی عمومیا میبود یا اینکه عمومی برگرده ...

وای ن عمومیا ک اصلا

همون ۵۰ درصد خوب بود چون راه جبران میزاره برای کسایی که خب نمیتونن خیلی کلاس کنکور و این چیزا برن

واای امیدوار بودم یکاری کنن برای یازدهمم ای چ ظلمیه بخدا

سلام دوستان وقت بخیر

من فارغ التحصیل رشته زیست شناسی هستم

میخاستم ببینم دانش آموزی هست ک تمایل ب کلاس آنلاین در درس زیست شناسی در 3 پایه دهم و یازدهم و دوازدهم داره

هزینه هم نسبت ب هزینه هنگفتی ک گرفته میشه بابت تدریس واقعا چیزی نیس

جلسه ای 50 تومن هست

و تمامی توضیحات بهتون داده میشه

و کسایی ک تمایل دارن ب شکل رایگان جلسه صفر فونداسیون براشون تعلق میگیره تا نمونه تدریس مارو ببینن

هم تستی ماز و هم تشریحی داریم 

کتاب کار خیلی سبز کار می‌کنیم 

و من پی دی اف کتاب رو براتون میفرستم و پیرینت در میارین 

هزینه کتاب 500 تومنی میشه براتون 100 تومن 

وای ن عمومیا ک اصلاهمون ۵۰ درصد خوب بود چون راه جبران میزاره برای کسایی که خب نمیتونن خیلی کلاس کنکو ...

ببین عمومی کنکور به مراتب بهتر از نهایی 

چون نهایی از این به بعد قرار بره زیر نظر سازمان سنجش و سختیش میشه مثل کنکور فقط تشریحی و از اون بدتر اینه که تراز سیوی ها هست و هرسال تراز ها بدتر میشه 

ولی وقتی کنکوره هرسال همه مجبور میشن کنکور بدن و ترازا با توجه به همون ازمونه و ناعدالتی کمتره

صبر کنید تا یکشنبه دوشنبه چون قرار ۲۵ ام جلسه بزارن برای لغو تاثیر معدل دعا کنید لغو شه

نگاه واسه پشت کنکوری اینم سخت چون 3 سال هیج تست عمومی نزده

بعدشم کتابی براش ساخته نشده واسه کنکور عمومی

باید نامردی نکنن یازدهم لغو کنن فقط تاثیر دوازدهم باشه