2777
2789
عنوان

پسر کوچیکتر

90 بازدید | 10 پست

نمیدونم من چه مرگمه 21 سالمه و همیشه از پسرایی خوشم میاد که دو سه سال ازم کوچیکترن اصلا نمیتونم با بزرگتر یا همسن ارتباط بگیرم 

بعد من الان تو سنی ام که باید به فکر اینده و ازدواج باشم اما پسر کوچیکتر تو فکر ازدواج نیست 

نمیدونم خودمو چجوری از این چرخه خارج کنم که جذب کوچیکتر از خودم نشم 

من خرم 

نه اتفاقا ، این هم یه مدلیه 

به خاطر سنشون نیست شاید به خاطر یه سری ویژگی هاست که دارن

با یه مشاور م تونی زندگیت رو شفاف تر پیش ببری ان شاالله 

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل توعمممم

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
واقعا خیلی گیج شدم

نه بابا . اوکیه . خیلی هم خوبه

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
جدیی خب چجوری باهاش کنار میای تو

نمی‌دونم چمه همیشه ۵تا ۸ماه کوچیکتر

نمی‌دونم نمیتونم با بزرگتر از خودم کنار بیام😐

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
نمی‌دونم چمه همیشه ۵تا ۸ماه کوچیکترنمی‌دونم نمیتونم با بزرگتر از خودم کنار بیام😐

منممم فقط باید کوچیکتر باشه که ازش خوشم بیاد وگرنه هیچ جذابیتی برام نداره

منممم فقط باید کوچیکتر باشه که ازش خوشم بیاد وگرنه هیچ جذابیتی برام نداره

وای چقدر منی

بالاخره یکی مثل منم پیدا شد

هعی خواهر