2777
2789
عنوان

● من خیلی ساله به ته خط رسیدم ●

82 بازدید | 4 پست

● من خیلی ساله به ته خط رسیدم ●

دیگه امیدی هم به بهبود و ادامه و اینا ندارم 

منی که همیشه دیگران رو مشورت میدادم و کمک و راهنمایی میکردم و منی که همیشه پشتیبان و حمایتگر بودم با اینکه حمایتگر و پشتیبانی نداشتم و منی که صفر تا صد کارهامو با خودمه از خوراک و پوشاک و بیمارستان و اداره و سازمان و بااانک و درمانگاه رفتن و دندونپزشکی رفتن و پس انداز کردن و جمع کردن و طلا خریدن و هزار دنگ و فنگ زندگی و مشکلات و معضلات زندگی رو به دوش کشیدن واقعا تنهایی تنهایی و مستقل هستم 

هدف رسیدن و مهارت یاد گرفتن و مدرک گرفتن و پرستار و پزشک خودم بودن دیگه به ته خط رسیدم به ته مسیری که انگار بیهوده بوده رسیدم عمیقا خسته ام خسته ....

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

عزیزم تنهایی آدمو خسته میکنه کاش ماها همراه داشتیم

بله گلم دقیقا همینطوره مخصوصا اگر اون تنهایی عمیق تنهایی مستقل بودن باشه یعنی حمایتگر و پشتیبانی پشت آدم نباشه 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله گلم دقیقا همینطوره مخصوصا اگر اون تنهایی عمیق تنهایی مستقل بودن باشه یعنی حمایتگر و پشتیبانی پشت ...

مستقل بودن هم راحت بدست نیومده از روح و روانمون خرج شده تا بدست بیاد نمیدونم واقعا چرا اینطور شدین ادما من بعضی وقتا میگم اگه قرار بود کل بار زندگی چه احساسی چه کاری روی دوشن فقط من باشه بود و نبود 8 میلیارد ادم واقعا چه فرقی میکنه

مستقل بودن هم راحت بدست نیومده از روح و روانمون خرج شده تا بدست بیاد نمیدونم واقعا چرا اینطور شدین ا ...

واقعااا عزیزم چقدر جمله عمیقی گفتی گلم دقیقا چه ربطی داره چه قدر دنیا جمعیت داره وقتی کسی پشت و پناه و تکیه گاه آدم نیست اونم تو سختی هاش تو مشکلاتش تو بی کسی هاش