2777
2789
عنوان

چیکار کنم 😭

65 بازدید | 11 پست

من امسال پشت کنکور بودم ولی تلاشی واسش نکردم  نمره ام بد بود رتبه ام هم بد بود

الان ک خیلی ناراحتم همش هم خودم دارم دلداری میدم 

الان تصمیم خودم گرفتم ک برم دانشگاه ازاد 

ولی دوتا از دوستام یکیش ک دانشگاه قبول شد رشته ی ک خودش دوست داشت از ته دل واسش خوشحال هستم ی رفیق دیگ من مثل خودم پشت کنکور بود و قبول نشد و قرار دوباره کنکور بده اگه قبول بشه واسه اش خوشحال می شم  بیشتر واسه خودم ناراحت می شم 

حالا من پشت کنکور باشم یا برم دانشگاه😭

می دونم اگه سال دیگه هم قبول نشم زجرم دوبرابر می شه 

بنظرتون چیکار کنم؟؟؟؟؟؟😭😭😭😭😭😭😭

خیلی دودلم 

برم دانشگاه یا بادوستم پشت کنکور باشم؟؟؟؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

کلا پیرا دوست دارم پزشکی هم ارع

بنظرم اگه واقعا علاقه داری و به خاطر حرف مردم و این چیزا نباشه پشت بمون وگرنه رشته های دیگه هم هستن که اگه ادامه بدی و دکترا بگیری پول خوب و جایگاه اجتماعی خوبی دارن 

بنظرم اگه واقعا علاقه داری و به خاطر حرف مردم و این چیزا نباشه پشت بمون وگرنه رشته های دیگه هم هستن ...

نمی تونم ب خودم تضمین بدم ک سال بعد قبولم 

از این نگرانم

نمی تونم ب خودم تضمین بدم ک سال بعد قبولم از این نگرانم

خب حقم داری با این امتحان نهایی های سخت که هرکدومش ی کنکور بود از طرفی تازه باید یازدهم هم بری نهایی بدی و دوازدهمم ترمیم بزنی 

خب حقم داری با این امتحان نهایی های سخت که هرکدومش ی کنکور بود از طرفی تازه باید یازدهم هم بری نهایی ...

ب رشته کامپیوتر هم علاقه دارم ولی بازم نمی ددونم چکار کنم😭

ب رشته کامپیوتر هم علاقه دارم ولی بازم نمی ددونم چکار کنم😭

خب این خوبه که ، می‌تونی بری پیشرفت کنی و مهندس بشی یا اصلا وارد هیئت علمی بشی و دانشگاه تدریس کنی یا تو شرکت های خصوصی کار کنی ، ببین باید خودت تصمیم بگیری ... ما هم پزشک موفق داریم هم پزشک ناموفق...