2777
2789
عنوان

عشقمو ول کردم

423 بازدید | 30 پست

کسی که عاشقش بودم رو ول کردم چون اینده ای نداشتیم و ممکن بود تا چند سال همینجوری بدون در جریان بودن خانواده باهم باشیم

اونم حرفی از اینده نزده بود تا حالا ولی حالا با خودم فکر میکنم اگه تا ابد تنها بمونم چی اگه هیچ وقت دیگه کسی مثل اونو پیدا نکنم چی اگه اون تنها ادم درست زندگیم بود و من ولش کردم چی 

چه پیشنهادی دارید 

فقط گریه میکنم حالا

نه نههه تروخدا ول نکنین همو 💔😭 ضربه میبینه طرف مقابلتون، وابسته شده، با ادما اینکارارو نکنین😭

بهش پیام بده برگرد. اون الان منتظره مثل من ک یه هفته منتظرشم😭دارم دق میکنم. شما دیگه جدا نشین 

کاربری دست چند نفره

نه نههه تروخدا ول نکنین همو 💔😭 ضربه میبینه طرف مقابلتون، وابسته شده، با ادما اینکارارو نکنین😭بهش ...

خب من نمیدونم تا کی باید همینجوری باهم باشیم دوسش دارم زیاد اما اگه هیچ وقت شرایطش درست نشه چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ولش کردم چون سرد بود چون گف بت حسی ندارم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

خب من نمیدونم تا کی باید همینجوری باهم باشیم دوسش دارم زیاد اما اگه هیچ وقت شرایطش درست نشه چی

تو کنارش باش و درستش کنین باهم. وقتی میخوادت نزار بره. وفاداری تو شرایط سخته ک مشخص میشه نه تو روزای خوب

کاربری دست چند نفره

نه نههه تروخدا ول نکنین همو 💔😭 ضربه میبینه طرف مقابلتون، وابسته شده، با ادما اینکارارو نکنین😭بهش ...

😭😭😭😭😭😭دورت بگردم میفهمم تورو 😭💔

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

منم ولش کردم چون سرد بود چون گف بت حسی ندارم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

این دوستم داشت اما از پیام دادن متنفر بود همیشه دوست داشت حضوری حرف بزنیم من گاهی دوست داشتم پیام بدم

این دوستم داشت اما از پیام دادن متنفر بود همیشه دوست داشت حضوری حرف بزنیم من گاهی دوست داشتم پیام بد ...

هعی چی بگم ؟😭💔

تو کنارش باش و درستش کنین باهم. وقتی میخوادت نزار بره. وفاداری تو شرایط سخته ک مشخص میشه نه تو روزای ...

نمیدونم چیکار کنم واقعا اون الان 19 سالشه من 21 یعنی میتونیم باهم بمونیم؟

یه هفته رفته... نمیدونم شکایت پیش کی ببرم💔دلم لک زده براش دعا میکنی برگرده؟ 🥺

صلواتو دادم برات خدا رو قسمش دادم ب امام حسین  ک بر گرده پیشت😭💔 من چی میگی من خودم مجبور شدم برم من موی سفید دراوردم روی سرم 😭😭

صلواتو دادم برات خدا رو قسمش دادم ب امام حسین ک بر گرده پیشت😭💔 من چی میگی من خودم مجبور شدم برم م ...

مرسی مرسی مرسی😭برگرده همچیمو نذر امام حسین میکنم 😭

الهی بگردمت. نمیتونستین ادامه بدین؟ 

کاربری دست چند نفره

چرا نتونین؟ 🙃باهم درستش میکنین سنی ندارین ک

نمیدونم واقعا چیکار کنم ولی بعد با خودم میگم اگه هیچ وقت نتونم کسی رو مثل اون دوست داشته باشم چی 

بعدشم میگم اگه خانوادم بفهمه چی