2789
عنوان

تجربه

25 بازدید | 4 پست

سلام به همه خوبین من یه سوال داشتم پست های قبلمو ببینین متوجه میشین من تو حیاط خونه مون به دو تا گربه غذا میدم البته قبل این دو تا یه گربه مشکی هم بود که اونم میومد غذا میخورد ولی الان یا نمیاد یا کم میاد چون این دو تا فراریش میدن خواستم بپرسم اینجا کسی هست تجربه غذا دادن به گربه تو حیاطو داشته باشه؟؟

بعد با پایین اومدنش تو حیاط چیکار میکنین؟؟

من امروز چون بابام خونه بود غذا ندادم و این دو تا همه اش میومدن پایین حتی یکیشون کم تا جلوی در حیاطم بیاد و پیش کردم و رفت بالا ولی چند دفعه میومدن تو جایی که غذا میزارم به نظرتون معنی این کارشون غذا خواستنه،؟

مامانم امروز ناهار داغ کرده بود و من حس ممیکنم شاید بوشو اینا فهمیدن و واسه همین میومدن پایین ببخشین طولانی شد 

گربه ها باهاشون وقتی بهشون غذا بدی دفعه ها بعدی حتی ممکنه دوست هاشون رو بیارن 

و با صدا کردن ازت غذا می‌خوان 

در کل کار اشتباهی می‌کنی بهشون غذا میدی خودشون شکارچی هستن از پس خودشون بر میان تو کار طبیعت دخالت نکن عواقب داره

هیچ خبری نیست ...😉
گربه ها باهاشون وقتی بهشون غذا بدی دفعه ها بعدی حتی ممکنه دوست هاشون رو بیارن و با صدا کردن ازت غذا ...

سلام فقط همین دو تان و نمیدونن کسی که غذا میزاره منم یعنی من غذارو وقتی میزارم که منو نبینن چون من چند سال پیش تجربه غذا دادن به گربه رو داشتم و جلوشون غذا دادم ولی این دفعه یه جور دیگه غذا میدم ببینین من این دو تارو تا حالا تو کوچه مون ندیدم و غذا ندم گشنه میمونن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام فقط همین دو تان و نمیدونن کسی که غذا میزاره منم یعنی من غذارو وقتی میزارم که منو نبینن چون من چ ...

می‌دونن خوبم می‌دونن صاحب خونه رو تشخیص میدن میدون افراد اون خونه کی هستن حتی بوت رو هم می‌فهمن

هیچ خبری نیست ...😉
می‌دونن خوبم می‌دونن صاحب خونه رو تشخیص میدن میدون افراد اون خونه کی هستن حتی بوت رو هم می‌فهمن

نمیزارم منو ببینن اگه ببینن میفهمن چون سر تجربه اولم اون ۵ تا من پامو میذاشتم حیاط یا بقیه میرفتن میومدن حیاط