2777
2789
عنوان

استرس کنکور1404

538 بازدید | 27 پست

بچه ها سر کنکور واقعا روح و روانم به هم ریخته

اصلا آرامش ندارم هر تستی که میزنم فقط این توی سرمه که تهش قرار نیس هیچی بشم 

همش به خودم میگم تهش بلاخره حتی شده یه رشته چرت و پرت میخونم ولی یاد فامیل میفتم استرس سه برابر میشه نمیخوام بگن پدرمادرش انقد براش خرج کردن تهش هیچی نشد

ظهر همون لحظه که از خواب بیدار میشم با سردرد چشممو باز میکنم همیشه همینجوریه

ساعت مطالعمو نمیتونم ببرم بالا به جاش داره میاد پایین تر

واقعا دارم روانی میشم کم کم دارم از زندگی کردن سیر میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما قراره با فامیل زندگی کنه که هرروز ببینیشون و خجالت بکشی که هیچ کاره ای نشدی ؟؟نه عزیز من.. ...

چون تلاشی که میکنم به درد عمم میخوره

تمرکز ندارم سرم همیشه درد میکنه

آره

ببین امسال نتونی چیزی که میخوای بیاری اتفاق خاصی نمیوفته 

فقط انگیزت کمتر میشه 

ولی یه کاری کن حداقل رتبه خوبی بیاری که سال بعد دوباره خواستی بخونی بگی خب رتبم معقول بوده الان یکم با بیشتر خوندن میتونم بهش برسم 

شرایط خیلی سخت تر شده البته بستگی داره چه رشته ای باشی که بتونی سال اول بیاری یا نه 

ولی در کل میگم تو تلاشتو بکن برای امسال شد شد نشد یه سال میمونی قرار نیست رشته چرتی بری

More water flowed under the bridge, people changed their minds
ببین امسال نتونی چیزی که میخوای بیاری اتفاق خاصی نمیوفته فقط انگیزت کمتر میشه ولی یه کاری کن حداقل ر ...

رشته انسانی امیدی هست تو کنکور قبول شیم؟؟

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

سلام آخرش میبینی استرس هیچ فایده ای نداره هیچ کس استرس ت رو که نمیبینه حتی براشون مهم نیست که تو چیکار میکنی 

به بقیه اهمیت نده منم امسال کنکور داشتم فقط کار فامیل اینه که بپرسه چی شد رتبه ت چند شد  نمره ت چند شد و اینا 

هر کاری میکنی فقط برای خودت باشه 

اگه راهت درست باشه تلاش کنی حتما به نتیجه میرسی

ببین امسال نتونی چیزی که میخوای بیاری اتفاق خاصی نمیوفته فقط انگیزت کمتر میشه ولی یه کاری کن حداقل ر ...

اتفاقا اولش به خودم اینجوری امید میدادم

ولی میدونی اگه بخوام یه سال پشت کنکور بمونم اونوقت باید واسه سال دهم هم امتحان نهایی بدم و ایجاد سابقه کنم که خیلییی شرایط سخت میشه یعنی احساس میکنم اگه شانس قبولیم الان ۱۰ درصد باشه اون موقع میرسه به صفر

اتفاقا اولش به خودم اینجوری امید میدادمولی میدونی اگه بخوام یه سال پشت کنکور بمونم اونوقت باید واسه ...

نمیشه صفر 

بعد چرا ده درصد؟؟ الان دقیقا چیت از بقیه کمتره که میگی نمیارم امسال رو

تو امتحان نهایی ها رو خوب بدی امسال و نیازی به ترمیم نباشه 

فقط دهم میمونه برای سال بعدت اره درسته خیلی سخته ولی تنها راهه برای انگیزه دادن 

وضعیت همه همینه 

More water flowed under the bridge, people changed their minds
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز