2777
2789
عنوان

سن مادر شدن

200 بازدید | 15 پست

بچه ها من ۲۷ سالمه زمان خیلی زود میگیره! من حتی بابای بچمو پیدا نکردم....می دونم واسه بچه نهایت تا ۳۵ وقت دارم... خیلی دیر کنم ۳۸ 😭

چه زود بزرگ شدیم 😭😭

خودم خیلی بی بی فیسم ولی خوب سن سنه دیگه

کیا مثل منن!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا دم 50 سالگی هم میشه بچه اورد الکی نترس .نمونه هاش زیادن.

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

عزیزم به نداشته هات فکر نکن ...اصلا به این چیزها نیست اگه سهم شما مادرشدن باشه بدون شک خدا بهت همسرو بچه میده ...من بچه بودم شوهرکردم  از۱۹سالگی هم اقدام کردم و همچنان ۳۲سالمه و بچه دار نمیشم ...میگم کاش حداقل ۳۰سالگی شوهرمیکردم که همه جوونیم توراهرو بیمارستان برای بچه تموم نشه .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
عزیزم به نداشته هات فکر نکن ...اصلا به این چیزها نیست اگه سهم شما مادرشدن باشه بدون شک خدا بهت همسرو ...

عوض زود فهمیدی خدا بهت ببخشه عزیزم یه سری دکتر خوب تو اینستا دیدم می خوای معرفی کنم؟

عوض زود فهمیدی خدا بهت ببخشه عزیزم یه سری دکتر خوب تو اینستا دیدم می خوای معرفی کنم؟

زود فهمیدم ولی چه فایده وقتی بااین سن ۴بار اتاق عمل رفتم و دست به هرکاری بگی زدم و نشد ...خیلی زود ناامیدشدم و خیلی زود فهمیدم سهمم مادرشدن نیست ....ارزو میکردم دیرتر متوجه بشم ولی قسمت نبود .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....