2777
2789
عنوان

لعنت بهم 😤 چرا انقدر ساده لوحم 😓

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 28 پست

نمیدونم چزا فکر میکنید با درد دل آروم میشید

درد دل نتیجه عکس میده، آرومت نمیکنه، چون داری هی تو ذهنت مرورش میکنی و بهش دوباره انرژی میدی حالت بدتر میکنه

حالا اون بحث سواستفاده ای که ازت میشه بماند

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چزا فکر میکنید با درد دل آروم میشیددرد دل نتیجه عکس میده، آرومت نمیکنه، چون داری هی تو ذهنت ...

خب پس چیکار کنم؟؟🥺

همه رو تو دل خودم‌نگه دارم که افسرده میشم😞

میشناسمشون.چندین سااااله.😔

خب بشناسیشون هم ممکنه یه جایی یه اتفاقی بیفته که اونا همون رازو افشا کنن، یادت باشه تو این دنیا خودتی وخدات، درد ودل را باید فقط با آدمای خیلی مورد اعتماد کنی نه با هرکس

نمیدونم چزا فکر میکنید با درد دل آروم میشیددرد دل نتیجه عکس میده، آرومت نمیکنه، چون داری هی تو ذهنت ...

به جا درد دل برو گریه کن، برو اینقدر بدو تا گردش خونت بره بالا مسائل برا لحظاتی یادت بره

سپاسگزاری نعمت هایی که داریو کن، یه کاری کن که ذهنت حواسش یکمی پرت شه حالا نمیگم کامل پرت شه

درد و دل اصلا ارتعاش خوبی نیست، ضربه میخوری همه جوره

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

خب پس چیکار کنم؟؟🥺همه رو تو دل خودم‌نگه دارم که افسرده میشم😞

کتاب معجزه، اثر راندا برن رو مطالعه کن و تمریناش رو مو به مو انجام بده

اینکارا رو میکنم.ولی بازم باید یکی باشه🤕

نه نیازی نیست کسی باشه

برو به خدا بگو

با خالق جهان صحبت کن و ازش درخاست کن یه راهی سر راهت بذاره و هدایتت کنه

اینکارا رو میکنم.ولی بازم باید یکی باشه🤕

یه دفترچه بردار

تمام احساسات و راز هاتو بنویس

اخرش آتیشش بزن یا پاره اش کن

حتی مشاور هم آدم راحت نیست تمام رازهاشو بگه البته بازم خوبه اگه مشاور خانم با تجربه و با دانش پیدا کنی و بری درد و دل کنی