2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باید لینک تاپیک خودتون رو که با محتوای خصوصی و خانوادگی هست در روزهای شنبه و دوشنبه و چهارشنبه غیر تعطیلات از ساعت ۱۰/۳۰ صبح تا ۱۲ و از ۱۴ تا ۱۵ بفرستید به پی وی @niniyar_1                و فقط روزی یه لینک حذف میشه با محتوای خصوصی و خانوادگی

آن دسته از تاپیک های بدون پست هم با اون علامت سه نقطه خودتون قادر به حذفشون هستید....

فقط برای حذف تاپیک ها در روزها و ساعات گفته شده اقدام کنید....

راجب تعلیق کاربری هم عین قبل نیست و در صورت تعلیق اکانت و تاپیکها برای سایرین قابل رویت هست مگه اینکه از قبل حذفشون کرده باشید.

🕊🖤🕊 مــــهــــــ🌙یار

باید لینک تاپیک خودتون رو که با محتوای خصوصی و خانوادگی هست در روزهای شنبه و دوشنبه و چهارشنبه غیر تعطیلات از ساعت ۱۰/۳۰ صبح تا ۱۲ و از ۱۴ تا ۱۵ بفرستید به پی وی @niniyar_1                و فقط روزی یه لینک حذف میشه با محتوای خصوصی و خانوادگی

آن دسته از تاپیک های بدون پست هم با اون علامت سه نقطه خودتون قادر به حذفشون هستید....

فقط برای حذف تاپیک ها در روزها و ساعات گفته شده اقدام کنید....

راجب تعلیق کاربری هم عین قبل نیست و در صورت تعلیق اکانت و تاپیکها برای سایرین قابل رویت هست مگه اینکه از قبل حذفشون کرده باشید.

🕊🖤🕊 مــــهــــــ🌙یار

درخواست گزارش هم ممنوعه باعث تعلیق دو طرف میشه

قابلیت ارسال پیام هم همینجوری فراهمه و نیاز نیست نی نی یار ۱ تو لیست دوستان خصوصی باشن

🕊🖤🕊 مــــهــــــ🌙یار

چون شما باید لینک تاپیکتونو کپی کنید تو پیام خصوصی براشون ارسال کنید

ن میدونم اینو 

همیشه همین کار میکنم 

سه بار گذاشتم حذف نکردن 

منظورم اینکه الان تگشون کنیم نمیان پاسخگو باشن چرا حذف نمیکنن

روزهای هستند که دورند ،دورند،خیلی دورند.... اما میرسند ،بلاخره از راه میرسند

ن میدونم اینو همیشه همین کار میکنم سه بار گذاشتم حذف نکردن منظورم اینکه الان تگشون کنیم نمیان پاسخگو ...

هیچ وقت نمیان ...

ببینید فقط میگن تاپیکایی که خصوصی و خانوادگی باشه حذف میشه و اونم فقط باید در ساعات گفته شده و روزهای گفته شده ارسال بشه تو پی وی و در غیر این صورت حذف نمیکنن

بالاتر هم ساعت و روزهارو عرض کردم

🕊🖤🕊 مــــهــــــ🌙یار

آره نمیاد هیچوقت چرا ؟

سلام

بستگی داره کی ایشون رو تگ می کنه.

مثلا چند روز پیش niniyar_3

⬅️ niniyar_1  رو تگ کردن و ایشون هم آمدن توی تاپیک.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

هیچ وقت نمیان ...ببینید فقط میگن تاپیکایی که خصوصی و خانوادگی باشه حذف میشه و اونم فقط باید در ساعات ...

از نظر من خصوصیه تایپکم 🤦ولی از نظر ایشون نه 😂

سلامبستگی داره کی ایشون رو تگ می کنه.مثلا چند روز پیش niniyar_3⬅️ niniyar_1 رو تگ کردن و ایشون هم آ ...

😕 بله دیگه ایشون تگ کنه میاد کاربرا مهم نیستن که