2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی که بدونی آرامش روانی نداری،و ممکنه بخاطر آسیب های روحی که دیدی اقدام بخودشی کنی ،وقتی مغز انقد ...

بله درسته 

بیشتر مواقع هم واقعا آقایون مقصر هستن اینو خوب میدونم

🕊🩸🖤 🕊 مــــهــــــ🌙یار

اگه چیزی بنامشه توقیف کن نگو بهش وگرنه بنام کس دیگه میزنه توقیف گرفتی بگو طللق بده برگردونم بهت همه ...

میشه از اول کامل بگید

اول برم دادگاه خانواده درخواست مهریه کنم 

همون موقع توقیف اموال هم بگیرم

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
میشه از اول کامل بگیداول برم دادگاه خانواده درخواست مهریه کنم همون موقع توقیف اموال هم بگیرم

اره مهریه بذار اجرا بعد میگن کجا بری که بفهمی چه چیزهایی بنامشه بعد اونجا توقیف میگیری ولی بعدش خبردار میشه میرین دادگاه بگو چی میخوای 

اره مهریه بذار اجرا بعد میگن کجا بری که بفهمی چه چیزهایی بنامشه بعد اونجا توقیف میگیری ولی بعدش خبرد ...

ممنون خیلی لطف کردی

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
اگه بعد دادخواست تو چیزی بفروشه یا بنام کسی بزنه دادگاه برمیگرونه اونو نمیتونه بنام کسی بزنه تا تکلی ...

وقتی حرمتی نمونده وقتی جدواباد منو به کثافت میکشونه هزاران تهت وفحش که لایق خودشه بمن میگه چه ساعتی که شده شب روز نصف شب منو از خونه بیرون می‌کنه بدون موبایل بدون پول وبراشم فرقی نداره من می‌خوام بدون هیچی چیکار کنم چندین ساله دارم تحمل میکنم حتی به خانوادم هم چیزی نگفتم اما دیگه واقعا انگار دارم بخودم ظلم میکنم

اگه اینجوریه هم مهر تو بگیر هم طلاق تو منم طلاق گرفتم

فقط بخاطر بچهام تحمل کردم اما میبینم واقعا دارم دیونه میشم مگه قراره من چندسال تواین سن باشم

اگه اینجوریه هم مهر تو بگیر هم طلاق تو منم طلاق گرفتم

اگر پیش اومد که برگردم اول ازش تعهد میگیرم به هیچ عنوان حق فحاشی کردن نداره چه بخودم چه خانوادم