2777
2789

بچه ها من ۶ هفته و ۳ روز رفتم سونو ساک حاملگی و کیسه زرده رو دید ولی جنین رو نه  دکترم گفت شاید لقاحت دیر بود من ۲۳ مرداد کیت تخمک گذاری زدم ۲۳ مرداد روز تخمک گذاریم بود بعد ۷ شهریور روز موعدم بود همون روز بیبی هاله انداخت ازمایش دادم بتام ۸۳ بود بعد دکترم گفت ۷۲ ساعت بعد تکرار کن تکرار کردم شده بود ۳۵۷ اونموقع ساک حاملگی رو هم اصن ندید گفت ۷۲ ساعت بعد دوباره ازمایش بده ازمایش دادم بتام شده بود ۲۳۸۰ بعد ۱۰ روز رفتم سونو دکتر الان ساک حاملگی و کیسه زرده رو دیدش گفت دوباره ۲ هفته دیگه بیا شنیدم که میگن اگه کیسه زرده تشکیل بشه حاملگی پوچ رد میشه درسته این ؟

من هفته شش رفتم نه کیسه زرده بود و نه جنین  ۸روز بعد رفتم قلبشم میزد🫠🫠🫠

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

چقد به همتون بگم جنین ۸ هفته تشکیل میشه چرا انقدر خودتون اذیت میکنین دم به دقه پول میرسونین به دکترا بدین یه چیزی بخورین تا جون بگیرین

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد به همتون بگم جنین ۸ هفته تشکیل میشه چرا انقدر خودتون اذیت میکنین دم به دقه پول میرسونین به دکترا ...

دقیقا دکترم پدرم رو درآورد بخدا یه ماه نیس حاملم سه بار سونوی واژینال کرده اشتباه کردم باید میموندم ۸ هفته تا اینهمه استرس نکشم ولی از اونور استرس خارج رحمی داشتم

تو گوگل من دیدم که مراحل لقاح هست که جسم زرد تشکیل میشه. باز مطمئن نیستم چرا از دکترت نپرسیدی دقیق

منظارت اینکه اگه کیسه زرده تشکیل بشه پوچه یا نیس؟

پرسیدم گفت کیسه زرده تشکیل شده امیدوارم شدم ۲ هفته دیگه بیا دوباره

دقیقا دکترم پدرم رو درآورد بخدا یه ماه نیس حاملم سه بار سونوی واژینال کرده اشتباه کردم باید میموندم ...

به خدا اینا فقط به خاطر پول هست من کل بارداریم که الان ۳۵ هفته هستم ۴ بار رفتم سنو بعد تو تو ۶ هفته ۳ بار واژینال دادی خدای نکرده کیسه ابت پاره میکنه نرو دیگه صب کن استرس نداشته باش

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
واقعا عزیزم؟

اره براهمین زود نرو خودخوری میکنی 

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
سلام استاتر از تاپیکت چندماه گذشته میخواستم بپرسم که چی شد جنین چند هفته تشکیل شد چون من الا شرایط ...

سلام عزیزم خوبی 

آره بابا نگران نباش عزیزم الان بیست هفتمه 

شرایط شما چطوریه میشه بگی راهنماییت کنم 

فقط بگم الکی نگران نباش همش استرس الکیه

سلام عزیزم خوبی آره بابا نگران نباش عزیزم الان بیست هفتمه شرایط شما چطوریه میشه بگی راهنماییت کنم فق ...

سلام گلم من دوهفته پیش سقط کردم حاملگی پوچ بوده

♥️پسرم خداروشکر که دارمت💜