2777
2789
عنوان

رتبه‌تون چند شد و فکر میکنید چی میارید

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 23 پست
۱۳۰۰ منطقه دو کشوری ۲۹۰۰دندونای روزانه زدم که میدونم نمیارم عمرا🤝پزشکیارو زدم تقریبا اکثر جاهارو زد ...

میاری حتما با این رتبه 

پارسال یه دختره بود رتبه اش ۱۲۰۰ بود من ازش یکم مشاوره گرفتم دندون قبول شده بود 

همون کنکور پارسال منظورمه 

الان ظرفیا هم یم زیاد شده دندون حتما میاری

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میاری حتما با این رتبه پارسال یه دختره بود رتبه اش ۱۲۰۰ بود من ازش یکم مشاوره گرفتم دندون قبول شده ب ...

وای خدا کنهههههه خیلی‌خوب میشه😭

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

وای خدا کنهههههه خیلی‌خوب میشه😭

اره گلم نگران نباش میاری 

دختره از کابرای نی نی سایت هم بود

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
اره گلم نگران نباش میاری دختره از کابرای نی نی سایت هم بود

خیلی ممنون🥺

همه ی دندونای اطراف و داخل قطب و ناحیه رو‌‌ زدم دیگه امیدم به خداست فقط

نه چرا بگممنم احتمالا قراره برم پزشکی😭

اگه قصد مهاجرت داری و میتونی هزینه پردیس رو بدی برو پزشکی درغیر این صورت خودتو بدبخت نکن. من روزانه خوندم و الان دیگه نمیتونم مدرکم رو آزاد کنم برای مهاجرت. وزیر بهداشت بی شرف دولت قبل بدبختمون کرد

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

اگه قصد مهاجرت داری و میتونی هزینه پردیس رو بدی برو پزشکی درغیر این صورت خودتو بدبخت نکن. من روزانه ...

نه دیگه انتخاب رشته که گذشت منم بیارم روزانه میارم

ولی خب برنامه‌ای واسه مهاجرت ندارم حداقل

نه دیگه انتخاب رشته که گذشت منم بیارم روزانه میارمولی خب برنامه‌ای واسه مهاجرت ندارم حداقل

چی بگم والا🤷‍♀️موفق باشی

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

چی بگم والا🤷‍♀️موفق باشی

خیلی ممنون...خودم اولویت اولم دندونه ولی بعدش پزشکی زدم و بعد دارو چون به دارو علاقه ندارم و متاسفانه خانواده‌م نمیتونن منو بفرستن پردیس که دندون بخونم🧑‍🦯‍➡️