aseman_bahar مدیر استارتر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 1498 عنوان حقوق جامعه شناسی روانشناسی 157 بازدید | 7 پست بچه ها شرایطی پیش اومده که من می تونم دو شته رو تو دانشگاه غیر انتفاعی ادامه بدم بشدت به جامعه و فرهنگ سازی و توسعه فردی علاقه مندم بنظرتون کدوم دو رشته رو از این سه تا انتخاب کنم ؟لطفا کسایی که قراره ازدرامد صحبت کنن تو تاپیک نیان 1403/06/23 | 14:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imhere3748 عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 2592 روان و جامعهمباحث مشترک هم گاها دارن قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوقالعاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
ملوس_جاده_چالوس عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 34172 جامعه ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
آرامشحال عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 42 سلام عزیزم عذر میخام اگه زیر پستتون کامنت بی ربط گذاشتم 🙏🙏بچه ها ختم قرآن سی جز کامل جهت هدیه به روح امواتتون و به نیت شما چهله عاشورا و نماز قضای اموات به مدت یک سال میگیرم کسی بخواد درخواست بده پیوی بگه
aseman_bahar مدیر استارتر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 1498 روان و جامعهمباحث مشترک هم گاها دارن علاله مند به خانواده و حقوق افراد هستم بنظرتون جامعه و حقوق بهتره یا همین که فرمودین ؟
baran6666 عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 14036 روانشناسی خیلی دروس سنگین داره جامعه شناسی خیلی خوبه شناخت مردم و جامعه و روابطشون به آدم انگیزه میده ولی حقوق آینده بهتری داره الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
aseman_bahar مدیر استارتر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 1498 روانشناسی خیلی دروس سنگین داره جامعه شناسی خیلی خوبه شناخت مردم و جامعه و روابطشون به آدم انگیزه مید ... می خوام بهم مرتبط باشن که بتونم از هر دو برای هدفم استفاده کنم من به توسعه فردی و فرهنگ جمعی جامعه خیلی اهمیت میدم