2821
2789

۱۸ میلیون؟

ای باباااا چخبره

۱۸ هزار؟ بهت آدامسم نمیدن

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده. نمیدونم به سمت چی داریم میریم ولی سرعتمون خیلی زیاده.🫠 میگویند آزادی...بله من هم میگویم آزادی،ولی با مجوز من.شما آزادید تا فرمان مرا بپذیرید.تا سکوت کنید با دهان باز.من نگهبان صلحم...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

18 هزار تومن عزیز با قیمت عمده میدیم یدونه هم بخرید همین قیمت هزار تا هم

قطعا جنسش آشغاله  اصلا مگه میشه من جامدادی گرفتم متوسط ۲۵۰ هزار تومن😐

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده. نمیدونم به سمت چی داریم میریم ولی سرعتمون خیلی زیاده.🫠 میگویند آزادی...بله من هم میگویم آزادی،ولی با مجوز من.شما آزادید تا فرمان مرا بپذیرید.تا سکوت کنید با دهان باز.من نگهبان صلحم...

قطعا جنسش آشغاله اصلا مگه میشه من جامدادی گرفتم متوسط ۲۵۰ هزار تومن😐

عزیز اشغال نیس قیمت عمده هس

از ما با همین قیمت خریداری میشه به اون قیمت فروخته میشه

قطعا جنسش آشغاله اصلا مگه میشه من جامدادی گرفتم متوسط ۲۵۰ هزار تومن😐

مناسفانه به خاطر همین حرفا قبول نمیکردن با این قیمت به فروش برسه ولی خب امیدوارم مردممون به این نتیجه برسن که هر چیز ارزونی اشغال نیس🙏😍

مناسفانه به خاطر همین حرفا قبول نمیکردن با این قیمت به فروش برسه ولی خب امیدوارم مردممون به این نتیج ...

عکس؟

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز