2777
2789

کمه، به نظرم فقط با اخراج افغانیا و بازگشتشون به کشور خودشون خیال ما راحت میشه، چون اینقدر تعدادشون زیاد شده که با زاد و ولدی که دارن دارن کشور رو تصرف میکنن ایران رسما میشه محل زندگی افغانیا و چیزی از ایران و ایرانی نمیمونه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

و تبریز فکنم

بله کلا سمت غرب راهشون نمیدن اذربایجانات کردستان کرمانشاه😁

عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه

منم بابام نانوایی داره به افغانیا نون نمیفروشه و خدماتی نمیده کل مردم محل این تصمیمو گرفتن همه مغازه ...

بهترین کار

ایشالا بقیه مردم هم همین کارو کنن تا کم کم نسلشون از تو کشورمون منقرض شه

چقدر بده از ناراحتی و عذاب یک انسان دیگه شماها خوشحال میشیناز قهر خدا بترسین

عیب نداره

اون بی غیرتام از ناراحتی و عذاب مردم خودشون خوشحالن با طالبانم موافقن پس برگردن و تو عذاب هموطن هاشون شریک بشن  

عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه

جمع کنن برن کشورشون ما قول میدیم صبح تا شب براشون دعا کنیم 

اونا عذاب میکشن بعد ماها که باید کلی عذاب بکشیم بخاطر حضورشون طوری نیست؟

از ناراحتی کسی ناراحت نمیشیم ولی مگه خودشون کشور ندارن اومدن کل ایرانو تصرف کردن ما گناه داریم یا این متجاوزا ،هر روز آمار جرم و جنایتشون رو نمیشنوی ،الان ما میتونیم بریم یه کشور اروپایی به این راحتی که اینا میان هر کشوری قانون خودشو داره 

شما بچه داری؟

نگران آینده بچه هات نیستی؟

اگه غیرت دارن برن بجنگن کشورشونو پس بگیرن ن اینکه کشور مردمو اشغال کنن از همه چیزش استفاده کنن تهشم مردم اون کشور رو بکشن و بهشون تجاوز کنن