mamanna مدیر استارتر عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 3487 عنوان بیاین ازمایش سونوی دیشبمو ببینید 199 بازدید | 10 پست دیشب رفتم سونو ۶ هفته باردار بودم گفت ساک مشاهده نشده احتمالا سقط شده اومدم خونه ب خونریزی افتادم ینی دیگه کامل دفع شده ؟ امکان بارداری دوباره وجود داره خیلی دلم گرفته تو رو خدا بیاین کمکم کنید اگ میدونید اللهم عجل لولیک الفرج 1403/06/23 | 12:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanna مدیر استارتر عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 3487 خیلی بغض دارم نمیدونم مشکلم چی بوده بنظرتون امکان بارداری هست بازم رحمم ضخامتش زیاد شده ؟ اللهم عجل لولیک الفرج
mehrzah عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 694 انشالله به زودی دوباره باردار میشی منم یه سقط داشتم الان نینی سومی رو باردارم
mamanna مدیر استارتر عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 3487 انشالله به زودی دوباره باردار میشی منم یه سقط داشتم الان نینی سومی رو باردارم بعد چند وقت میتونم همین ماه میشه دوباره اقدام کنم ؟ اللهم عجل لولیک الفرج
mehrzah عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 694 بعد چند وقت میتونم همین ماه میشه دوباره اقدام کنم ؟ نع عزیزم دکترا اغلب میگن سه ماه به بدن خودتون استراحت بدید
mamanna مدیر استارتر عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 3487 نع عزیزم دکترا اغلب میگن سه ماه به بدن خودتون استراحت بدید حالم خیلی بده با بارداری دوباره حالم خوب میشه از دیشب همش گریه کردم اللهم عجل لولیک الفرج
mehrzah عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 694 حالم خیلی بده با بارداری دوباره حالم خوب میشه از دیشب همش گریه کردم خدا بزرگه منم بعد سقط دوقلو باردار شدم الآنم ناخواسته با اینکه بچه هام هنوز یه سالشونم نشده دوباره باردارم
mamanna مدیر استارتر عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 3487 خدا بزرگه منم بعد سقط دوقلو باردار شدم الآنم ناخواسته با اینکه بچه هام هنوز یه سالشونم نشده دوباره ب ... بعد چند وقت عزیزم برای شماهم ساک بارداری تشکیل نشد برای بارداری بعدیتون چه اقدامایی کردین اللهم عجل لولیک الفرج
mehrzah عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 694 نع عزیزم ساک بود وقتی هفته ی شش به خونریزی افتادم و خودش دفع شده بود بعدش به خودم رسیدم چیزای مقوی بخور تقریبا من بعد یه سال باردار شدم البته خودمون نمیزاشتیم چون خیلی میترسم بازم هم اینطوری بشه ولی خدا خیلی بزرگه به خدا توکل کن
mamanna مدیر استارتر عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 3487 نع عزیزم ساک بود وقتی هفته ی شش به خونریزی افتادم و خودش دفع شده بود بعدش به خودم رسیدم چیزای مقوی ب ... اره برای منم ساک بود هفته پنج هفته شش ب خونریزی افتادم خودش دفع شد انقد امروز گریه کردم جیغ زدم از همه چی نا امید شدم خیلییی خوشحال بودم کاشکی من زود باردار شم مثل شما دو قلو شما دکتر نرفتین قرصی چیزی نخوردین ؟ اللهم عجل لولیک الفرج
mehrzah عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 694 اره برای منم ساک بود هفته پنج هفته شش ب خونریزی افتادم خودش دفع شد انقد امروز گریه کردم جیغ ... لتروزول خوردم یه دوره