2777
2789

جدی اینجا همه تو عکس یعنی داف  تا بیای مارک کانسیلرشو بپرسی میگه #‍باافتخارنچرالم😏🙌🏻🧿    😂هعی باش

نچرالا کانسیلر چی مارکی بخرم میلیا نزنم?😐 

😐زیر ضد افتاب پرایمر بزنم یا نه ?  

اینقدر همتون خوشگل نچرالید بگید هم چیکار میکنید زیرچشمتون اینقدر خوبه?  منظورم درمارن تیرگی و ...

مرسی خوشگلا🗿

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما که زیر چشم مون سیاهه چون سی ساله عینک میزنیم😁😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دوستان کلمه نچرال با خوشگل و بی نقص فرق میکنه😂

من کانسیلر مایع میزنم از مارک کالیستا راضیم

زیر ضدآفتابم پرایمر لازم نیست مگر اینکه

پوستت خیلی چرب باشه و ضدآفتاب روش نشینه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

واقعا اینطور فکر میکنی من24ری بیشتر اینجام ولی همه معمولی بودن تا الان جز انگشت شمار

🗿👌🏻یسریا از میکاپشون خوشم اومد که افسانها میگن نچرال بودن😐😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

حالا کانسیلر چی هست؟خیلی شنیدم ولی نمیدونم چیه مدیونی مسخره کنی😂

واسه کاور زیر چشم میزنن عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ما که زیر چشم مون سیاهه چون سی ساله عینک میزنیم😁😁

منم بخاطر بیماری🥴

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا کانسیلر چی هست؟خیلی شنیدم ولی نمیدونم چیه مدیونی مسخره کنی😂

کرم پودر مخصوص زیر چشم😂

که سیاهی و گودی و اینارو بپوشونه

با بقیه ی پوست یکدست و هماهنگ بشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

دوستان کلمه نچرال با خوشگل و بی نقص فرق میکنه😂من کانسیلر مایع میزنم از مارک کالیستا راضیمزیر ضدآفتا ...

چروک که نمیشه زیر چشم🥴?  دیجیکالا میتونم پیدا کنم?

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من کانسیلر گابرینی دارم خوبه

کاورش چطوره? چروک که نمیشه زیر چشم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چروک که نمیشه زیر چشم🥴? دیجیکالا میتونم پیدا کنم?

نه نمیشه فقط حجم زیاد نزن

من همیشه قبل از کانسیلر، کرم دور چشم یا آبرسان میزنم

اینجوری کانسیلر خیلی خوب میشینه و طبیعی درمیاد

من از باسلام خریدم.دیجی کالا هم داره