2777
2789
عنوان

تجربه مرگ

285 بازدید | 21 پست

سلام کسی اینجا تجربه کما یا نزدیک ب مرگ داشته انشالله که خدا ب همگی سلامتی و عمرت با عزت بده کاش کسانی ک این تجربه رو داشتن یا از کسی شنیدن بیان بگن  منم خدا و قرانو قبول دارم ولی میخام تجربه ها رو بشنوم نه حدیث و روایت از وقتی بابام رفته خیلی دوست دارم در مورد مرگ بدونم که الان روحش کجاست از حالم خبر داره

و اینکه واقعا سفر آخرت درسته یا مرگ پایان زندگیه جسم و روحه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهت تسلیت میگم عزیزم انشاالله خدا بهت صبر بده ،برنامه زندگی پس از زندگی رو دیدی؟ من از وقتی اون برنامه رو دیدم به این باور رسیدم که مرده های حقیقی ما هستیم تازه بعد گذروندن مرحله مرگ بیدار میشیم  و به دنیای حقیقی میریم 

با جنگ میشه کنار بیام با مرگ میشه کنار بیام با دوری از کربلا نه 😭😭😭

بهت تسلیت میگم عزیزم انشاالله خدا بهت صبر بده ،برنامه زندگی پس از زندگی رو دیدی؟ من از وقتی اون برنا ...

ممنون عزیزم خیلی سخته اصلا احساسمو نمیتونم تو کلمات بگم حس میکنم افسردگی گرفتم دیروز اولین سالگرد بابام بود و این یک سال  غم و دلتنگیم بیشتر شده

منم خواب بابامو اوایل خیلی بیشتر می‌دیدم ولی بعد یه مدت کمتر شد و چند وقته نمیبینم

همیشه که نمیتونه بیاد.البته میگن وقتی خواب کسی که فوت شده رو میبینی تو میری پیش اونا.ارواح نمیتونن بیان توی این دنیا.

ممنون عزیزم خیلی سخته اصلا احساسمو نمیتونم تو کلمات بگم حس میکنم افسردگی گرفتم دیروز اولین سالگرد با ...

بهت حق میدم عزیزتر و دلسوز تر از پدر مادر تو دنیا مگه کیو داریم ولی بدون بلاخره چه زود چه دیر ماهم میریم کنارشون انشاالله که با روی سفید بریم 

با جنگ میشه کنار بیام با مرگ میشه کنار بیام با دوری از کربلا نه 😭😭😭

اون ممکنه سناریو باشه ،؟

نه امکان نداره این همه آدم بافک وفامیلا وخانوادشون بیان جلو دوربین دروغ ببافن  هیچکی خودشو شخصیتشو زیر سوال نمیبره اینجوری چون هرکی میاد بالاخره جایگاه شغلی و فامیلی و... داره  و اشناهاش میبینن