2821
2789
عنوان

مشکل معده

94 بازدید | 7 پست

خانما من چند ماه مشکل معده داشتم ....مدتی بود خیلی بهتر شده بودم الان دوباره خیلی چند روزه حالم بده تا غذا میخورم حالت تهوع میگیرم و ترش میکنم میلم به هیچی نمیره انواع و اقسام قرص ها رو هم خوردم ....حالا دوشنبه نوبت پیش متخصص دارم ولی همش استرس دارم از چی می‌تونه باشخ ؟

سردی معده

هاضوم از عطاری بگیر با طرز تهیه شو سرچ کن هاضوم تبریزیان

خیلی بهتر میشی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اندوسکوپی باید انجام بدین 

به احتمال زیاد مشکل تون از  التهاب مری یا ازوفاژیت هست

و بزرگ ترین مشخصه این مشکل بازگشت های پیاپی در دوره های مختلف بعد از درمان هست 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
سردی معدههاضوم از عطاری بگیر با طرز تهیه شو سرچ کن هاضوم تبریزیانخیلی بهتر میشی

ولی این علائم اصلا سردی معده نبود که گفت 

یکی از شایع ترین علائم سردی معده اشتهای زیاده 

من سالهاس درگیرشم 

لطفا همینطور نخسه ندین

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
ولی این علائم اصلا سردی معده نبود که گفت یکی از شایع ترین علائم سردی معده اشتهای زیاده من سالهاس درگ ...

کلا هاضوم برا اکثر مشکلات معده جواب میده

اویشن و سیاهدونه و ی چیز دیگست

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
منم داشتم التهاب همراه با میکروب البته.الانم تا چیزی بخورم مثل تخمه شروع میشع اما درکل خوبم دکتر قرص ...

خیلی اذیت می‌کنه دارم دیوانه میشم پیش کدوم دکتر رفتید کدوم شهر 

2823
2791
2779
2792