2777
2789
عنوان

لطفا روانشناس نظر بده

283 بازدید | 19 پست

پسرم ۱۳ ساله شه موقع عصبانیت به من پدرش وخو اهر وبرادرش که بزرگترن فوش ناموسی میده چند وقته گوشی بهش دادیم با سیم کارت البته من موافق نبودم پدرش خیلی سخت نمیگیره ولی من از دست کاراش حرص میخورم شاید بگین نتیجه تربیت خودتونه ولی چرا ۲ تا بچه بزرگترم اینجور نیستن بخدا پسر بزرگم خیلی با حیا وباشرمه ولی این اصن بویی از حیا وشرم نبرده کارایی میکنه بگم شاخ در میارید مسائل جنسی خوب میدونه دیگه کم آوردم نمیدونم چکار کنم

زندگی زیباست

اول اینکه اقتضای سنی و دوره بلوغش هست 

نباید سرکوبش کنید 

باید جوری رفتار کنید که بازتاب رفتار شمارو انعکاس بده 

بهش توجه کنید و مدام باهاش حرف بزنید نسبت به علاقه هاش علامند بشید و در مورد اون علاقه اب و تاب بدید 

اگر پرخاشگری کرد شما جبهه نگیرید اروم باهاش برخورد کنید 

بهش نزدیک بشید و علت هارو جستجو کنید 

در اخر این اقتضای سنی و قدرت نمایی های اونه چون احساس میکنه بهش توجه نمیکنید

آخر همه چی قشنگه .اگر خوب نشد بدون حتما آخرش نرسیده

شما هرچقدرم باهاش صحبت و نصیحتش کنی بدتر میشه. ببرش پیش روانشناس تا توجیحش کنه. گوشی رو هم حتما ازش بگیرید و حتی اگه آسمونو آورد رو زمین بهش پس ندید. منم کم سنو سال بودم زود برام گوشی گرفتن تو سیزده سالگی فکر میکردم عاشق شدم😂 بعد که ازم گرفتن این حالو هواها از سرم پرید. موسیقی و فیلم خیلی رو اینجور چیزا تاثیر میذاره که هر جفتشو با موبایل میشه دید. فحشم که میده در لحظه هیچ توجهی بهش نکنید و ناراحت نشید ولی موقعی بهتون نیاز داره باهاش سرد برخورد کنید خودش درست میشه و میاد التماس میکنه که بازم باهام درست رفتار کنید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من روان شناسی خوندم ولی کلینیک نزدم.

یه آزمایش ببریدش شاید کم خونی یا کمبود ویتامینی چیزی داشته باشه

تلویزیون زیاد میبینه یا نه

مدل آدم ها با هم فرق میکنه.

بحثش مفصله.

اول اینکه اقتضای سنی و دوره بلوغش هست نباید سرکوبش کنید باید جوری رفتار کنید که بازتاب رفتار شمارو ا ...

بهش توجه میکنیم ولی نسبت به خواهرش حسوده برعکس دخترم ۲۴ ساله شه خیلی بهش محبت میکنه چون اون دانشجوعه اگه بهش پولی بدیم یا چیزی بخریم میشینه حساب کتاب میکنه به ازای چیزی که برا اون خریدیم باید اینم بخره 

زندگی زیباست
شما هرچقدرم باهاش صحبت و نصیحتش کنی بدتر میشه. ببرش پیش روانشناس تا توجیحش کنه. گوشی رو هم حتما ازش ...

میخوام همین کارو کنم امروز بهش هشدار دادم که اگه کاراشو تکرار کنه گوشیو میگیرم 

زندگی زیباست
عزیزم من روان شناسی خوندم ولی کلینیک نزدم.یه آزمایش ببریدش شاید کم خونی یا کمبود ویتامینی چیزی داشته ...

نه کم خونی نداره فقط زود بغض میکنه خیلی بهش محبت کلامی میکنیم ولی سو استفاده میکنه به خواهرش خیلی حسودی میکنه اون ۲۴ ساله شه ودوره چون دانشجوعه

زندگی زیباست
اولا دوستاش رو کنترل کنید دوما گوشیش رو یا ازش بگیرید یا کنترل کنید اگه از خانواده مشکلی نباشه از ای ...

اره با بزرگتر از خودش رفاقت داره هر چی تذکر میدم معذرت میخوام میگه تو غلط نکن وبد وبیراه وفوش ناموسی بهم میده 

زندگی زیباست
عزیزم من روان شناسی خوندم ولی کلینیک نزدم.یه آزمایش ببریدش شاید کم خونی یا کمبود ویتامینی چیزی داشته ...

نه اصلا تی وی نگا نمیکنه فقط پلی استیشن و اینستا که مخربه 

زندگی زیباست
بهش توجه میکنیم ولی نسبت به خواهرش حسوده برعکس دخترم ۲۴ ساله شه خیلی بهش محبت میکنه چون اون دانشجوعه ...

دقیقا پس مشکل مشخص شد 

اون به بقیه حسادت میکنه 

فکر میکنه به اندازه دیگران بهش توجه نمیکنید 

سعی کنید نزارید حساس بشه کارهایی که برای دیگران میکنید مخفی کنید یا کم جلوه بدید ولی کارهای اونو بزرگ جلوه بدید خیلی توجه کنید بهش بیشتر براش وقت بزارید و اروم باهاش صحبت کنید تا بفهمه راهش اشتباه است 

آخر همه چی قشنگه .اگر خوب نشد بدون حتما آخرش نرسیده
نه کم خونی نداره فقط زود بغض میکنه خیلی بهش محبت کلامی میکنیم ولی سو استفاده میکنه به خواهرش خیلی حس ...

احساس دلتنگی هم می‌کنه نسبت به خواهرش؟

وقتی دخترت میاد خوشحال میشه یا ناراحت؟