2777
2789
عنوان

پیدا کردن طلسم

94 بازدید | 9 پست

من بابت این موضوع بین شک و یقینم ،چجوری میشه که با یه طلسم تو کار خدا دخالت کرد، دیروز یه دونه طلسم پیدا کردیم واقعا هم چند وقتیه زندگیم راکد شده بود هیچی پیشرفت نمیکنه.

برا شما هم اتفاق افتاده؟ چکار کردین؟ باطل که کردین زندگیتون خوب شد؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بله پیش اومده دم غروب اسفند دود کن ۴ قل بخون توکل خونه اسفند دود کن بدنت پاک باشه وضو بگیر اب قران درس کن اب بیار سورا تکویر ۳ بار بخون ب اب فوت کن کل خانواده اب بخورن

قران بخونید سوره بقره الرحمن تکویر و جن 

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس✌️

اگه دعا پیدا کردی یه کاسه اب بیار ۷۰ بار ایه ۳۳ الحرمن بخون به اب هربار خوندی فوت کن ب اب بعد اون اب بریز روی دعا

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس✌️

پیداش هم کردین؟ پیداش که کردین فک کنم باید ببرین باطلش کنن

سر کتاب باز کرد برام، چیزی پیدا نکردیم. یه سری چیزا هم از موکل شیطانی و همزاد اینا گفت که واقعا گرخیدم!!!!

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
اگه دعا پیدا کردی یه کاسه اب بیار ۷۰ بار ایه ۳۳ الحرمن بخون به اب هربار خوندی فوت کن ب اب بعد اون اب ...

میتونی جای ایه ۳۳ الرحمن سوره طارق و سوره تکویر و سوره جن هم این ۳ تا سوره ب اب بخونی بعد اب بریزی رو دعا بعد دعا ببر بنداز رودخونه این کار باطلش میکنه