2821
2789
عنوان

زشتهممم

107 بازدید | 7 پست

بچه ها من وقتی عکس مگیرم باپشت گوشی خیلی قیافم بد میشه خیلی زیاد دهنم کج میشه دماغم کج میشه صورتم داغون میوفته ولی تو اینه ی چیز دیگس اما وقتی سلفی مگرم اونجاهم خوشگل میوفتم فقط پشت گوشی یکی ازم عکس بگیره قیافم افتضااحه😔💔این اعتماد بنفسمن پایین میاره

مشکل منم هس

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بدعکس شدی اسی منم همینجوریم برای  چیاعتماد ب نفست بیاد پایین خودتو دوستتت داشته باش

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

وای منو دوستم هم مشکل مون اینه

همه سلفی شون بد میشه با دوربین پشت خوب میوفتن

ما برعکسیم 

منم دهنم کوچک میشه  صورتم کج میشه چشمام با اینکه درسته ریز میشه

ولی دوستام با اینکه از من قیافه شون بدتره یا چشماشون ریز تره بهتر میوفتن 

2790
2823
2791
2779
2792