2777
2789

آقا این ریمل ارزونا که میگن خیلی خوب و پرپشت میکنه و... مثل پرشین گرل، من استفاده کردم، بلند میکنه، ولی بلندش غیرطبیعیه، یا تاپاله میشه رو هم،اصلا قشنگ نیس، به نظر من هرچی پول بدی آش میخوری

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
معلومه من نیستم واقعا این همه پرویی آدم رو متحییر میکنه

تو پررویی یا ما ک اصرار داری اونی بخاطرشم ب همه توهین میکتی

😍خداجونم انقد بهت احساس نزدیکی میکنم وقتی راجع به خدا صحبت میشه حس میکنم دارن راجع به اعضای خانوادم صحبت میکنن😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن اسمش ریمیل نیست منم اول فک میکردم مارک ریمیل هست ولی یجا گفتن آون نیست ی اسمه دیگه داره روشم نوشته

نمیدونم الان شوهرم خوابه نمیتونم پیداش کنم اخه من گرفتم بهم گفت مارکش همین اسم ریمله

ریمیل نیترو بخر ۶ تومنه ولی لعنتی انگار سیصد هزار تومن دادی بهش

نیترو دارم خیلی بهتر از این ریمیله هست والا😁ارزونه ولی همچیو گذاشتم کنار نیترو رو چسبیدم خیلی خوفه فقط یذره بو میده وسنگینه

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..
آرامش زیبایی ولی اون خط خطی دیگه چیه 😂😂

وووییی میترسم ترسوندنم اینقدر میگن عکس نزارین عکس نزارین

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏
نیترو دارم خیلی بهتر از این ریمیله هست والا😁ارزونه ولی همچیو گذاشتم کنار نیترو رو چسبیدم خیلی خوفه ...

نم نیترو میزنم

همه تو دانشگاه بهم میگن با نژه هات پرواز کن😂عالیه نیترو

😍خداجونم انقد بهت احساس نزدیکی میکنم وقتی راجع به خدا صحبت میشه حس میکنم دارن راجع به اعضای خانوادم صحبت میکنن😍
بچه ها فلومار یه ریمل داره ۳حالته من دوستم مژه هاش کوتاه و خیلی کم پشت از اون استفاده میکنه معجزه می ...

قیمتش نمیدونی؟؟؟

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉