2777
2789

ما تصمیم گرفتیم از الان دنبال خونه باشیم قرارع رهن کنه پدر شوهرم برامون این ماه پول دستش میاد می‌خوان دنبال خونه باشند رهن کنن ولی چون دوست داریم بعد شام عروسی  یه مراسم مختلط بگیریم میخوایم عروسی رو بندازیم خرداد سال بعد میترسم اگه الان بگم زوده دیگه پدر شوهرم پول و خرج کنه و به ما کمک نکنه شوهرم میگه بزار خونه رو رهن کنیم کم کم وسایلارو بچینیم حالا بخواد یه خونه مناسب ما پیدا بشه یکی دوماه شاید طول بکشه تقریبا پاییز میشه گفت میتونیم خونه رهن کنیم و کم کم جهیزیه بچینیم بعدشم بریم دنبال رزرو تالار و باغ و اینجورچیزا شوهرم میگه حالا وقتایی که خواستیم باهم تنها باشیم میریم خونمون بعد اگه نخواستی نمیمونیم برمیگردیم خونه مامان باباهامون چون من نمیخوام تا روز عروسی از جهیزیه ام استفاده کنم نظرتون چیه خوبه اینجوری؟بد نشه برام

خب که چی مثلا ! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان