2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مشکل چیه؟من پی سی او بودم بعد از نه ماه تلاش شد

منم پی سی او هستم 

بگیرع میگیره بچه اولم ماه اول رو پی سی او گرفت

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

5روز عزیزم

تو دیگ حامله ای کلیلیلییی 

من همش میترسم پری بیاد علایم پریودم داشتی؟ 

من درد پریودی رو دارم خودش نیس

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

مشکل چیه؟من پی سی او بودم بعد از نه ماه تلاش شد

من والا مشکل خاصی نیس اصلا دکتر هم نرفتم گفتم بعد شش ماه اقدام میرم دکتر این ماه از هفته پیش چنان درد پریود داشتم زمینو چنگ میزدم ولی گفتم حتما دلپیچه بوده 

وسط ماه ترشحات شدید برا اولین بار داشتم 

همش هم این ماه چهار بار رابطه داشتم نمیدونم باشع یا نه چون ماههای قبل مدام رابطع داشتم نشد

الانم همش ناامیدم 

اینم بگم تاخیر تو بدن من جز بارداری دلیل دیگ نداره فقط میگم حتما تایمو اشتباه کردم امروز و فردارو صبر کنم شکمم همش قار قور میکنه میگم حتما نزدیکه

مارک مدیکوره بنظرت معتبره؟؟؟چند درصد خطا داره یعنی 🥹

عزیزم ۵ روز تاخیر داشتی..بارداری...بی بی چک اگ باردار نباشی صد در صد منفیه عزیزم.من به بی بی چک اعتماد دارم چون اگ بودم سریع نشون میداد و اگ نبودم منفی بود‌.الان ۲۳ روزه تاخیر دارم و ازمایش دادم منفی بود و ۶ تا بی بی مارک مختلف زدم منفی بود خداروشکر.الان شمام دوباره شب یکی دگ بزن.ترجیحا روژان بزن ولی مدیکورم خوبه

تیکر تولد خودمه☘️کاربری دست دو نفره.لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن. درخواست دوستی رد میکنم.
سلام عزیزم مبارک باشه‌منم pco هستم شمادارو یا کار خاصی هم انجام دادین؟؟؟

سلام ممنون عزیزم 

بله ماه قبل باشگاه رفتم کلاس رقص بود خیلی خوب بود و فقط متفورمین و آی پی ۶ خوردم