2777
2789
عنوان

اسم بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 63 پست
دقیقا منم با حرف شما موافقم  وقتی اسم خارجی میاد نشانه با کلاسیشونه یا اسم اریایی میزارن ولی ا ...

ببین عزیزم من اصلا با اسامی ایرانی و غیرایرانی و عربی کاری ندارم هر کی یه سلیقه ای داره ولی اصلا نباید صرفا بخاطر مثلا پدیده روشنفکری! آدمها رو از اسامی ائمه و قرآنی منزجر کنیم و همش بگیم عربی اصلا خوب نیست! من اگر پسر دارشم صد در صد اسمشو مذهبی میزارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم من اصلا با اسامی ایرانی و غیرایرانی و عربی کاری ندارم هر کی یه سلیقه ای داره ولی اصلا نبا ...

اره خب هر کسی خودش تعیین میکنه چ اسمی بزاره ولی نباید اسامی عربی رو خراب کرد و این فرهنگ غلط ترویج بدیم

اره خب هر کسی خودش تعیین میکنه چ اسمی بزاره ولی نباید اسامی عربی رو خراب کرد و این فرهنگ غلط ترویج ب ...

دقیقا !!! ما باید تلاش کنیم بچه هامونو به سبک اون بزرگواران تربیت کنیم نه به سبک کانالای ماهواره ! حالا بنظر من اگر اسمشونم بعنوان یادبودی از ائمه باشه که عالیه