2777
2789
عنوان

شما وقتی با نامزدتون قهرین

202 بازدید | 12 پست

باهاش سر سنگین حرف میزنین

یا اصلا صحبت نمیکنین؟

ما نامزدیم من قهرم الان چطوری رفتار کنم

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

صحبت نکردن راه درستی نیست 

بهتره صحبت کنید ! 

و موضوعی که بخاطرش قهر هستید رو شفاف سازی کنید 

بالاخره باید موضوع حل بشه ! 

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامزد عقدی ؟ سر چی قهر کردی ؟ باید متناسب با میزان اهمیت اون مسئله واکنش نشون بدی

سلام رفیق🥰، اگه خسته و ناامیدی، اگه حال دلت خوب نیست، اگه حس میکنی تنهایی، اگه از همه آدما ناامید شدی، اگه دست و دلت به هیچی نمیره و حس میکنی دیگه هیچی نمی تونه خوشحالت کنه... این دقیقا همون نقطه ایه که باید بری سراغ مأمن امن همیشگیت ینی « خدا » شاید فکر کنی این جملات کلیشه ایه ولی شده یه بارم امتحانش کن💫 یه حدیث قدسی هست که مضمونش اینه: خدا میگه اگه اون بنده ای که مدت هاست منو فراموش کرده بدونه چه اشتیاقی دارم برای برگشتش ، بند بند وجودش از عشق من از هم میگسست و جان میداد، حالا شاید خدا دلتنگته رفیق! ازت میخوام سجاده تو پهن کنی و بشینی چند کلام صمیمی با خدا حرف بزنی ، درد دل کنی ، اشک بریزی، خدا خودش میدونه قلبتو چطور آروم کنه! پشیمون نمیشی🙂♥️💫
نامزد عقدی ؟ سر چی قهر کردی ؟ باید متناسب با میزان اهمیت اون مسئله واکنش نشون بدی

نامزد ببین واسم گل نمیخره بعد هی ی شوخی میکنه که بارها گفتم خوشم نمیاد راجب بابام مثلا شوخی میکنه خالم اینا 

ازش ناراحت میشمم فقط میاد عین گربه مظلوم نگام میکنه میگه آشتی کن دیگه اینا دلم میخواد ی ذرس حسابی بهش بدم

نامزد ببین واسم گل نمیخره بعد هی ی شوخی میکنه که بارها گفتم خوشم نمیاد راجب بابام مثلا شوخی میکنه خا ...

موضوعیه که راحت با گفت و گوی درست حل میشه نیازی به قهر نیست ، خانوادت در جریان رابطتون هستن و جدی هست قضیه؟

سلام رفیق🥰، اگه خسته و ناامیدی، اگه حال دلت خوب نیست، اگه حس میکنی تنهایی، اگه از همه آدما ناامید شدی، اگه دست و دلت به هیچی نمیره و حس میکنی دیگه هیچی نمی تونه خوشحالت کنه... این دقیقا همون نقطه ایه که باید بری سراغ مأمن امن همیشگیت ینی « خدا » شاید فکر کنی این جملات کلیشه ایه ولی شده یه بارم امتحانش کن💫 یه حدیث قدسی هست که مضمونش اینه: خدا میگه اگه اون بنده ای که مدت هاست منو فراموش کرده بدونه چه اشتیاقی دارم برای برگشتش ، بند بند وجودش از عشق من از هم میگسست و جان میداد، حالا شاید خدا دلتنگته رفیق! ازت میخوام سجاده تو پهن کنی و بشینی چند کلام صمیمی با خدا حرف بزنی ، درد دل کنی ، اشک بریزی، خدا خودش میدونه قلبتو چطور آروم کنه! پشیمون نمیشی🙂♥️💫
خب ی نوعی دوس پسرته نمیشه زیاد بهش زور گفت

اتفاقا این از الان اینجوریه بعدا چی میشه 

نیس؟ ینی انتظار زیاد دارم ازش بنظرت؟

حالا چطور رفتار کنو

موضوعیه که راحت با گفت و گوی درست حل میشه نیازی به قهر نیست ، خانوادت در جریان رابطتون هستن و جدی هس ...

داره میاد این ماه خودش با پدرم صحبت کنه ولی من یهو نگران شدم میگم این از الان اینطوریه 

اتفاقا این از الان اینجوریه بعدا چی میشه نیس؟ ینی انتظار زیاد دارم ازش بنظرت؟حالا چطور رفتار کنو

سعی کن بجای قهر باهاش منطقی صحبت کن

حرف دلت رو بگو بهش

بعضیا اصلا تا نگی متوجه نمیشن

سعی کن بجای قهر باهاش منطقی صحبت کنحرف دلت رو بگو بهشبعضیا اصلا تا نگی متوجه نمیشن

ببین میگم همیشه میگه چشم ولی باز تکرار میشه چون خودم خرم 

یبار باهاش قاطعانه قهر نمیکنم الان بار اولمه و تازع سر سنگین شدم