2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی بچه

8165 بازدید | 48 پست

بچم ۳سالش بود نمیدونم از من گرفت یا پدرش 

(شوهرم به من منتقل کرد)

همون سال با دکترو داروی دست ساز دکتر خوب شد 

الان ۶ سالشه دیدم ی دونه زده تو معقدش خودش میگه خارش داشت ،خارونده زخم شده ممکنه زگیل باشه😭😭😭

ای خدا مشکلاتم تمومی نداره از یه طرف موقع رفتن به کلاس اولشه،از طرف دیگه این ،از ی طرف بی بندو باری شوهرم 

خسته شدمممم🥺😭😭😭

INTP(منطق دان)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه سالها قبل بودمیگفتم طلاق بگیر ولش کن اماالان میدونم وقی ناچاری باید بسوزیو بسازی

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،

عزیز من یجا خوندم بچه ها نمیگیرن

شاید چیز دیگه هست 

بعدم فقط از رابطه منتقل میشه بچتون چجوری میخاد از شما بگیره؟

گفتوگوی محترمانه را با دل و جان میپذیرم؛ بیاحترامی برام حتی ارزش پاسخ دادن نداره...💔

عزیز من یجا خوندم بچه ها نمیگیرنشاید چیز دیگه هست بعدم فقط از رابطه منتقل میشه بچتون چجوری میخاد از ...

عزیزم ۳سال پیش دکتر گفت زگیله،من نمیدونم چجوری بهش منتقل کردم شاید از پدرش گرفته،دکترم هنگ بود

INTP(منطق دان)

میگن تا وقتی با کفش های کسی زاه نرفتی قضاوتش نکن 

انشالله هیچوقت کسی تو موقعیت سوختن و ساختن قرار نگیره 

اما اگر من باشم شوهرم معتاد باشه شاید کنار بیام 

بیکار باشه 

یا ....

اما با خیانت هرگززز 

امروز زگیل انتقال میده ، فردا خدایی نکرده هپاتیت و ایدز و...

گفتوگوی محترمانه را با دل و جان میپذیرم؛ بیاحترامی برام حتی ارزش پاسخ دادن نداره...💔

عزیزم ۳سال پیش دکتر گفت زگیله،من نمیدونم چجوری بهش منتقل کردم شاید از پدرش گرفته،دکترم هنگ بود

جلو اون شوهر عوضیتو بگیر یه مدت سه تایی باید درمان کنید که از بدنتون خارج بشه شوهرت داشته باشه به نوبت به شما میده بچه بیگناهو هم درگیر کرده خدارو خوش نمیاد

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

جلو اون شوهر عوضیتو بگیر یه مدت سه تایی باید درمان کنید که از بدنتون خارج بشه شوهرت داشته باشه به نو ...

درمان شدیم ،من هر سال آزمایش میدم هم پاپ هم hpv

INTP(منطق دان)

شاید زگیل از نوع دیگه هست 

ببرش آزمایش hpv بده