2777
2789

جفتش چینیه ژل اصل بزن

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا همچین کاری نکن حتی دکتر عمومی هم دیگه مجوز انجام این کار رو نداره پشیمونی به بار میاره یوقت برا ...

برم پیش دکتره گرونه ولی ارزش داره اون متخصص زیبایی معروفه تو شهرمون . وای خو ۲۵۰۰ یه سیس 

اراستی ماله دکتره گفت اصله معروفه دکترش

ارزونترین ژل مجوز دار نورامیسه که ۳۵۰۰من زدم اینی که میگی نشنیدم

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

قیمتشو دراوردم ۹۵۰زده ۲۵۰۰ چندبرابر بهت گفته

نمیدونم والا دکتر معروفیه نوامیس گفت ۴۲۰۰

سرگردنه اس

اصلا همچین کاری نکن حتی دکتر عمومی هم دیگه مجوز انجام این کار رو نداره پشیمونی به بار میاره یوقت برا ...

واقعا؟؟پس چرا هنوز دکترای عمومی دارن اینکارو میکنن

ازکی این طرح اومده

یک صلوات برام میفرستید❤️

عزیزم مگه فقط تزریق ژلش مهمه ؟؟! این که ژل رو جوری نزنه که دو ماه بعد مهاجرت کنه به اطراف لبت .. گوله گوله نشه و ..به اندازه گنجایش بافت لب شما تزریق انجام بده بسیار مهم هست که اکثرا هیچ سرر رشته ای ندارن و فقط مثل تزریقات ژل داخل سورنگ رو  خالی میکنن  

اگر این خدمات  رو جهت زیباتر شدن میخواین انجام بدین قطعا تشریف ببرید پیش پزشک متخصص .. سالن های زیبایی  جهت خدمات کوتاهی و براشینگ و رنگ و میکاپ و .. هست نه همچین کارهای تخصصیی ..