2777
2789

طمع مثل دونه های شن میمونه اگه هرچی بیشتر کف دستت رو باز کنی شن هایی که جمع کردی از بین انگشتات می‌ریزه

ترس رشد می‌کنه وقتی حرکتت رو به تعویق میندازی پس شجاعتت رو جمع کن حتی اگه زمان کمی داشته باشی اما در نهایت تصمیم با خودته .

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوادت حتی بدترین باشن از دوست و اقوام و غریبه بهترن 

هیچ جا خونه ادم نمیشه 

ب هیچ دوستی نمیشه، اعتماد کرد حتی چندساله و صمیمی تهش خنجر میزنن و حرف و خدافظیه 

عشقی ک بخادت میاد خاستگاری نه رل و زید و کوفت و.. 

مهارت و کار یادگرفتن از درس بهتره البته درسم خوبه بشرط تلاش و شرایط 

خودتو دوست داشته باش و برای خودت خط قرمزایی بزار حتما ک دیگران ازشون رد نشن و خودتم همینطور

نیاز ب سوگ و عزاداری برای ی موضوع داشتی حتما گریه کن خودتو بریز بیرون و روی کاغذ بنویس 

سعی کن کم کم مستقل شی و درامد خودتو داشته باشی 

عشق رو از 25سالگی شروع کن یا ازدواج 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

به صحبت ها و نصیحت های پدر و مادرت عمیق گوش کن و عمل کن.

احترام و کمک بهشون کن

فکر کن ۴۰ ساله شدی و میخوای از ۱۵ سالگیت مرور کنی ...

جایی برای تاسف و ای کاش ای کاش نذار

خیلی ها العان گذشته خودشونو که مرور میکنن فقط حسرت و پشیمان هستن.

استاد باش در یک هنر و تخصص تا سربلند و آینده ای بی دغدغه داشته باشی.

برادر عمش

نه برادر باباشه 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .