2777
2789
عنوان

آرایش

68 بازدید | 7 پست

من مرتب دوش میگیرم و موهای زائد رو تمیز میکنم لباس تمیز میپوشم و مسواک میزنم اما حوصله ارایش ندارم و با یکم ارایش جذاب میشم همش نماز رو بهونه میکنم میگم منکه میخوام وضو بگیرم برا چی ارایش کنم یا اینکه صبا میگم منکه خوابم میاد برا چی ارایش کنم حال ندارم صبا فقط ضد افتاب میزنم

منم مثل تو 

ضدآفتاب و یه تینت 

همین

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وقتی حوصله ندارم آرایش میکنم حالم خوب میشه 😐حتی وقتی تو خونه تنهام

خوش ب حالت مجرد ک بودم خیلی بهتر بودم همیشه ارایش داشتم بیرون از خونه الان از وقتی ازدواج کردم بیرون از خونه هم کم ارایش میکنم

خب

دوست دارم ارایش کنم ولی دست و دلم نمیره تایپک زدم ک شاید کسی با حرفی بهم تلنگری چیزی بزنه الان مردم عقلشون ب چشمشون دوست ندارم تو وقتی هنوز فقط ۲۲ سالمه اینقدر بی حوصله باشم نسبت ب ظاهرم

دوست دارم ارایش کنم ولی دست و دلم نمیره تایپک زدم ک شاید کسی با حرفی بهم تلنگری چیزی بزنه الان مردم ...

اها چون سوال نکزدی فقط گفتی حوصله ندارم. به نظر منم ارایش نکن و سنی نداری. ارایش ادمو سن بالاتر نشون میده

اها چون سوال نکزدی فقط گفتی حوصله ندارم. به نظر منم ارایش نکن و سنی نداری. ارایش ادمو سن بالاتر نشون ...

نمیدونم اخه اطرافیانم جورین ک ارایش کردن رو رسیدن ب خود میدونن