2789
؟؟؟

واممون رفته تو مرحله پرداخت... ده روز پیشم گفتن ی حساب بازکنید تو بانک ک اگ واریزشد بریزن براتون توی اون کارت... حالا رفتن بانک گفته دارن واریزمیکنن پرونده هارو... این یعنی خیلی باز طول میکشه؟ 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

واممون رفته تو مرحله پرداخت... ده روز پیشم گفتن ی حساب بازکنید تو بانک ک اگ واریزشد بریزن براتون توی ...

بستگی به تعداد پرونده هایی داره که جلوتون هستن ولی نهایت تا ۲۰ روز میشه

میگم زمانیک بانک بخاد بگه بودجه نیس قبل این واریزیا میگن درسته؟

بله.....اگه بودجه نباشه اصلا ضامن و محضری کردن و اینا رو نمیخاد ازتون....معمولا آخر سال برج ۱۱ به بعد بودجه نیست 

بله.....اگه بودجه نباشه اصلا ضامن و محضری کردن و اینا رو نمیخاد ازتون....معمولا آخر سال برج ۱۱ به بع ...

چون استرس دارم میگم نکنه سر نوبت ما یهو بگن بودجه نیس بازی درارن تاالانم چندماهه طولش دادن

چون استرس دارم میگم نکنه سر نوبت ما یهو بگن بودجه نیس بازی درارن تاالانم چندماهه طولش دادن

اگه به غیر از این بود باید تعجب میکردید....کلا وام هایی که عموم مردم میگیرن سخته و پر از اذیت....وام های راحت تری هست که خیلیا خبر ندارن.....در کل پیگیر باشید برید بالا سرشون هرچی فشار بیارید تاثیر داره