2777
2789
عنوان

لیست همستر

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 35 پست
سعی کن کلید هم زیاد بگیری چون قراره یه کارتایی بیاد که با این کلیدا باز بشن

کلید این مینی گیمش اذیت میکنه ولی باشه میرم بازیاشو دانلود میکنم کلید بگیرم ولی مینی گیم بود بهتر بود

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اینکه کلک باشه با عقل جور درمیاد اما اینکه سکه ها هیچی حساب نشن با عقل جور درنمیاد 😂ولی نمیشه که در ...

اره خدایی منم موندم ولی نزدیک به لیست شدنش پروفیتو میبرم بالا الان فعلا دارم جمع میکنم واینم بگم یه کارتو به لول ۲۵ باید برسونیم 

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلید این مینی گیمش اذیت میکنه ولی باشه میرم بازیاشو دانلود میکنم کلید بگیرم ولی مینی گیم بود بهتر بو ...

من با بدبختی ۵۰۰ تا جمع کردم خواهرم ۷۵۰ تاااا اونم بچه هاش کلید میگیرن با اون بازیای مزخرف 

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
اره خدایی منم موندم ولی نزدیک به لیست شدنش پروفیتو میبرم بالا الان فعلا دارم جمع میکنم واینم بگم یه ...

آهان

منم میرم این دستاورد هارو نگاه میکنم ببینم چی میتونم انجام بدم

کانال همسترم امروز فالو کردم اگه نکردی الان فالو کن

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

آهانمنم میرم این دستاورد هارو نگاه میکنم ببینم چی میتونم انجام بدمکانال همسترم امروز فالو کردم اگه ن ...

هم تلگرامش و هم اینستاشو دارم

من با بدبختی ۵۰۰ تا جمع کردم خواهرم ۷۵۰ تاااا اونم بچه هاش کلید میگیرن با اون بازیای مزخرف

چه خوب 

من خودم باید بشینم بازی کنم

کلی هم نت میخوره هم وقت میگیره