2777
2789
عنوان

لیست همستر

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 35 پست
خانم محترم حرف درنیار. من از خدامه لیست بشه ولی هردفعه یه تاریخ میگن و هیچی نمیشه.

نه عزیزم این قطعیه تو خود همسترم روزشمارگذاشته و تا الان ۳ تا صرافی یکیش که باینس و تو جهان معروفه اعلام کردن

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم محترم حرف درنیار. من از خدامه لیست بشه ولی هردفعه یه تاریخ میگن و هیچی نمیشه.

اگه منابع اصلی رو دنبال کنی همه خبرارو زود متوجهش میشی

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

وای جدیمن خیلی وقته ول کردم

اره الان ادامه بده 

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
۶ونیم میلیارد سکه دارم ۶ میلیونو ۲۰۰ پروفیت۵۰۰ تام کلید

رتبه زیر ۱۰۰۰ بود یا ۱۰۰ بود یادم نیست

از این رتبه ها داری؟ 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اینهمه سکه به چه دردی میخوره پروفیت بگیر با یه مقدارش

حیفم میاد خرجشون کنم😅😅🤣🤣

رتبه زیر ۱۰۰۰ بود یا ۱۰۰ بود یادم نیستاز این رتبه ها داری؟

مثبت هزاره 

نه بابا از من بالاتررررن در مقابل اونا من هیچی نداررم

ماشالاااا من دو و نیم میلیارد سکه دارم ۱۰ تا کلید😂😂۵ و نیم پروفیت

بچه هام زحمت میکشن کلید میگیرن من خودم حوصله ندارم 

اینا چیزایین که بر اساسش توکن میدن

پروفیت هست اما سکه نیست

همیشه یه حسی بهم میگفت سکه مهمه نمیدونم چرا نیست ولی مگه میشه اصلا حساب نشه

میگم نکنه نقششون باشه برای اینکه مردم سکه هاشونو خرج کنن ولی خب نمیشه که دروغ بگن

مثبت هزاره نه بابا از من بالاتررررن در مقابل اونا من هیچی نداررم

اوف من ۳ و نیم پروفیت دارم

سیصد چهارصد میلیون هم سکه

با حدود ۳۰ تا کلید

اینا چیزایین که بر اساسش توکن میدنپروفیت هست اما سکه نیستهمیشه یه حسی بهم میگفت سکه مهمه نمیدونم چرا ...

ببین منم همینو میگم تو اینستا یه حا دیدم میگفت سکه هاتونو یجا ندین پروفیت بگیرین شاید یه کلک باشه

اوف من ۳ و نیم پروفیت دارمسیصد چهارصد میلیون هم سکهبا حدود ۳۰ تا کلید

سعی کن کلید هم زیاد بگیری چون قراره یه کارتایی بیاد که با این کلیدا باز بشن

ببین منم همینو میگم تو اینستا یه حا دیدم میگفت سکه هاتونو یجا ندین پروفیت بگیرین شاید یه کلک باشه

اینکه کلک باشه با عقل جور درمیاد اما اینکه سکه ها هیچی حساب نشن با عقل جور درنمیاد 😂

ولی نمیشه که دروغ بگن

نمیدونم