2777
2789
عنوان

رقیب عشقی

161 بازدید | 9 پست

ی پسرو‌ دوسش داشتم و دارم الان‌ با ی دختر رفتن تو رابطه مادر پسره همیشه ب ما  میگف این دختره همه چیشو‌ داره از جیب پسرم تامین میکنه و فلان پسره عم ک انگار قفلش‌ شده چکار کنم من دلم میخوادشش‌ از طرفی اینجوری مادره میگ دلم برا عشقم میسوزه 😭

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خب عزیزم تو الان چیکاره ای اون وسط به شما مربوط نیست اون تو رابطه است خودش میدونه با خانوادش اون آقا ...

میدونم واقعاولی من عاشقش بودم بی عرضه بودم نتونستم بگم بش

۲۰

ببین سنتم خیلی خوبه حرف گوش کنی پس گوش کن 

الان بهترین تایم برای فکر کردن ب آینده اس ب اینکه چطوری موفق بشی من بهت قول میدم تو برای آینده ات برنامه ریزی کن یاد اون پسر افتادی فقط گوشیم بزار کن برو ی دوش آب سرد بگیر خودتو مشغول ب کاری کن صد دفعه هم یادش کردی باز ادامه بده وقتتو پر کن به خود شبانه روز تکرار کن هزار نفر بهتر ازون هستن مطمئن باش وقتی آدم خیلییی خفنی بشی و پخته تر ب این روزات عین من میخندی شاید هیچوقت ردش پاک نشه اما ب صورت یک خاطره محو ب یادت میاد و بهترشو تجربه میکنی اگه اونم مث تو عاشقت بود الان با کس دیگه نبود 

پس عشق تو بهش خیلی زیاده ک میدونی با ی دختر دیگ هست باز دوسش داری تو با این آدم تو رابطه هم بری ازدواجم کنی آخرش پیر میشی چون تو عاشقشی ن اون عاشق تو