2777
2789

همیشه ی خدا

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بنده خدایی تازه فوت کرده بود یهو عموم برگشت یکی از عادتاشو گفت منم عین خر خندیدم

خب چرا میاین عادت بدشو میگین که مجلس جانسوزتر بشه؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

همیشه ی خدا تو دعوا و بحث های جدی😂😂

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

من تو اتاق بودم یهو دیدم صدای افتادن چیزی از تو حموم امد بعدشم بلافاصه صدای آخ آخ کردن فهمیدم مامانم لیز خورده تو حموم منم از ترسم دوییدم رفتم تو حموم ک مامانمو بلند کنم مامانم بیچاره رو زمین افتاده بود نمیدونم چرا خندم گرفت واقعا دست خودم نبودم ب زور دهنمو با دستم گرفته بودم نخندم نمیشد 

اولین جلسه صحبت با خواستگارم

رفیتم تو اتاق و نشستیم که بحرفه

که بلند گفت بسم الله الرحمن الرحیم......... و منم یهو ترکیدم

اون بیچاره خیره شده بود بهم منم نمیتونستم خودمو کنترل کنم

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش

یا رفتیم به یکی از اشناها تسلیت بگیم فوت مادرشو

من تسلیت گفتم و نشستم .....بعد نیم ساعت ۱۰ نفره دیگه ای که باهام اومده بودن بلند شدن دوباره تسلیت گفتن و میزبانم بلند شد و دوباره همون حرفا

من و دو نفر دیگم بهو خندمون گرفت ناخودآگاه

گفتیم خب یعنی چی

گفتن رسمشونه 😐

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش
2790
2778
2791
2779
2792