2777
2789
عنوان

چه غلطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 34 پست

بذار بياد اگ خوشت نيومد ك رد كن بگو نه نميخوام ازدواج كنم فعلا😄

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
عاشق کسی هستی؟

الان نه

ولی کلا وقتی بخوام یه رابطه رو شروع کنم انگار نمیتونم کسیو دوس داشته باشم خیلیم با خودم کلنجار میرم که این دفعه دیگه نه و فلان ولی نمیتونم انگار دست خودم نیس

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن😌💅🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم دعا کن کسی که میخوام بیاد

چشم عزیزم امیدوارم هرچی خیرته پیش بیاد 

تا الان اون طرف هیچ کاری نکرده که نشون بده بهتون علاقه داره؟ منم مثل شما بودم کسی رو میخواستم که فکر میکردن با اون خوشبخت ترین میشم ولی وقتی اومد خواستگاری و قرار شد آشنا بشیم سر یک ماه فهمیدم اشتباه میکردم 

چشم عزیزم امیدوارم هرچی خیرته پیش بیاد تا الان اون طرف هیچ کاری نکرده که نشون بده بهتون علاقه داره؟ ...

نمیدونم گاهی فکر میکردم حس داره ولی الان جس میکنم توهمه، اونم نباشه انگار نمیتونم احدی رو دوس داشته باشم کلا همیشه مدلم همین بود

میشناسمش شرایطش اوکی هست ولی کلا حس ازدواج ندارم یکی رو میخوام که میدونم نمیشه

من ك كلا مخالف ازدواج سنتي ام😄

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….

اگه میخای بدونی واقعا عاشق ادمها هستی باید خودتو امتحان کنی که دروغ نمیگی....ولی وقتی همه ادمها رو بدون شرایط عقلی مثل وثروت وقدرت وشهوت دوست داشتی اون موقع ازدواج بکن...بخاطر ناآگاهی ما ادم ها بیشترش از هیجان و شهوت ازدواج میکنیم بعدش هم زندگی کردن بلد نیستیم...خیلی باید رو خودت کار کنی تا بتونی راحت زندگی کنی...زندگی اصول داره رعایت نکنی 

مثل رانندگی با جون خودت و دیگران بازی میکنی....

اول زندگی با بوس  ورقص و حال شروع میشه ولی بعدش مثل زایمان سخته...اول مهارت زندگی یاد بگیر

اگه میخای بدونی واقعا عاشق ادمها هستی باید خودتو امتحان کنی که دروغ نمیگی....ولی وقتی همه ادمها رو ب ...

هیچوقت نخواستم بخاطر موقعیت ازدواج کنم که اگر میخواستم شاید زندگی ایده الی داشتم اتفاقا همیشه دوس داشتم با دلم انتخاب کنم پسری که حس کنم با بقیه فرق داره، واسه همینم همیشه مورد انتقاد آدمای دورم بودم