2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم کارمند بهداشت هس، با شوهرش 25 میشه حقوقشون، یعنی 12 و نیم، فک کن حالا خیلیا خانوماشون شاغل نیس، با 12 و نیم چیکار میتونن بکنن، قدیما کارمندی پز داشت، وجهه داشت، الان به زور قشر معمولی محسوب میشه، البته بعضی ارگانها خوب حقوق میدن مثل شرکت نفت، یا کارمندان بانک که ب واسطه انواع وام‌ها وضعشون ب تسبت خوب هس، اما در کل با این تورم بالا حقوق کارمندی کفاف نمیده

تازه ما کلی وام گرفتیم تا خرخره تو قسط و بدهی ایم😞

حقوق کارمندی کفاف نمیده 

من معلمم ماهی ۱۰ تومن درامدمه پدرم هم ۱۳ تومن باکلی فشاراوردن به خودمون تموم نشه این پوله تا اخرماه ولی بازم کم میاریم

پس اونا ک کارگران با شش هفت تومن چی بگن 

منم شوهرم کارمند بانک حدود 19 میگیره ک کلی قسط و مالیات می‌ره تهش حدود ده میمونه 

خودم بیشتر خرج میدم سالن دارم حدودا هفتاد هشتاد میوفته واسم 

قبول دارم ک میگید اینجور 

اما خیلیا کارگرن و همینم ندارن 

خداروشکر کنید

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نینی قشنگم من و بابایی واسه اومدنت لحظه شماری میکنیم🥰تو قند این روزهامون شدی♥️

حقوق کارمندی کفاف نمیده من معلمم ماهی ۱۰ تومن درامدمه پدرم هم ۱۳ تومن باکلی فشاراوردن به خودمون تموم ...

دقیقا شوهرم 23 اینا درآمدش هس، شغلش آزاده، اما باور کنین واقعا نمیرسونیم، قسط و وام و مخارج خونه و یک بچه، واقعا با این پولا نمیشه زندگی کرد 

دوستم کارمند بهداشت هس، با شوهرش 25 میشه حقوقشون، یعنی 12 و نیم، فک کن حالا خیلیا خانوماشون شاغل نیس ...

کارمندای بانکم اسمشون خوب افتاده وگرنه همه فکر می‌کنند چهل پنجاه تومن حقوقشونه 

خیلی ک بشه 20 تومنه

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نینی قشنگم من و بابایی واسه اومدنت لحظه شماری میکنیم🥰تو قند این روزهامون شدی♥️

پس اونا ک کارگران با شش هفت تومن چی بگن منم شوهرم کارمند بانک حدود 19 میگیره ک کلی قسط و مالیات می‌ر ...

شما ماشاالله ماهی صد تومن درامدتونه نمیتونید شرایط منو درک کنید عزیزم