ارایشگاها خیلی گرون بود زیر ۲ تومن جایی نبود حقیت پولشو داشتم ولی زورم میومد چون من از عصر نمیرم فقط ۲ ساعت توتالارم بعد یه آرایشگاه میرم سرکوچه مون تابه حال هم نرفتم حالا نمیدونم میکاپ و شنیون رو بسپرم بهش یا نه فقط شنیون بدم بهش میکاپ خودمکنم گفت مدلاروهم بهت نشون میدم حالا نمیدونم اصلا چی کارکنم نظرشما چیه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بنظر من شینیونو برو اگه خیلی واجبه ولی خیلی سخت نگیر تو فامیل درجه ۳ حساب میشی من که عروسی ۴ تا دخور خاله های شوهرم نرفتم خودم میتونم مو و آرایشمو انجام بدم در حد خوب
بی خیال.. دومیلیون پول بی زبون و واسه چی بای بدی برای عروسی کسی که نزدیک هم نیست.. برو موهاتو باز کرلی کن یا سشوار مجلسی بکش آرایشگاه و خودت میکاپ کن.. من اصلا حس خوبی نمیگیرم از میکاپای بیرون و خودم کارم بهتره به نظرم