2777
2789
عنوان

همه ی باردار 😩😩

271 بازدید | 21 پست

شما هم تپل قلب میگرفتین؟؟،یه دفعه ضربان قلبتون برا چند ثانیه تند  بشه که حی کنین تو گلوتون نبض میزنه؟؟؟.

شماهایی که ویار داشتین قرص دمیترون و B6رو از هفته چندم شروع کردین؟؟؟من از هفته5بودم...ضرر نداره؟؟

خدایا شکرت که سالگرد ازدواجم مادر شدنو بهم هدیه دادی  

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تپش قلب عادیه.

در مورد ویار هم باید بگم با وجود ویار شدید ترجیح دادم تحمل کنم و دارو استفاده نکنم . 

الان بهترم و لی هر چند روز یکبار دوباره بالا میارم . 

ماه های اول که روزی سه بار هم بالا می آوردم . ولی تحمل کردمِ

تپش قلبو ک منم داشتم.یهو حس میکردم قلبم میخاد بیاد تودهنم و نفسم میرفت این قرصاییم ک گفتی زمان خاصی ...

گلم شما جنسیت چی بود؟؟

من اوایل بارداری سه ماهه اول تپش قلب و تنگی نفس گرفتم دکتر گفت برو اکوی قلب ولی من نرفتم از خیلیا شن ...

شما جنسیت چی بود خانمی؟

منم داشتم خیلی سخت گذشت ولی گذشت 😊سعی کن آروم باشی وسرگرم تا این چندوقت بگذره. من که ویارشدید داشتم وهیچ دارویی تاثیرنداشت 1پام مدام توبیمارستان بود باسرم سرپابودم فقط تنها چیزی که دوستداشتم ماست وبرنج وخیاربود جزاینا هیچی دوست نداشتم 

اونی که میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یاپارتیش والاااا😕
منم داشتم خیلی سخت گذشت ولی گذشت 😊سعی کن آروم باشی وسرگرم تا این چندوقت بگذره. من که ویارشدید داشتم ...

گلم تپش قلب هم داشتی؟؟؟جنسیت بچه چی بود شما؟؟؟آخه شنیدم میگن به جنسیت هم ربط داره