2777
2789
عنوان

یه سوالی خیلی ذهنمو درگیر کرده

127 بازدید | 13 پست

بچه ها نمیخوام اصلا تعریف کنم از خودم ولی من حدود ۷ساله خوابگاه زندگی میکنم خیلی از بقیه تعریف میشنوم خیلیا میگن خیلی نازی خیلی خوشگلی و کلا به اخلاق خوب معروفم با دخترا خیلی خوب ارتباط میگیرم با پسر فقط در این حدکاری داشته باشم اصلاااا نمیتونم شوخی کنم(بخوام یکم‌صمیمی شم حس میکنم گنننند میزنم،برعکسش بادخترا خیلی خوب میتونم شوخی کنم)

موقعیت شغلی خوبیم دارم رشته ام هم جز رشته های تاپ ریاضیه

سوالی که دارم اینه که چرا هیچکی نیست؟؟؟😂😂نه پیشنهادی نه چیزی ..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زود پاک کن

10

بعد مشکلم این نیس خوشگلم یا نه 

مشکلم اینه وقتی این همه از همکار و دوست و..میشنوم حتی همکارایی که باهاشون صمیمی نیستم اصلا 

خیلی بهم میگن 

من واقعا خودم حس میکنم متوسط روبه خوبم 

سوالم اینه وقتی از نظر دخترا اینقد فیدبک خوب میگیرم چرا کسی نمیاد از پسرا 

کارشناسی ک بودم خیلی بیشتر بود الان نمیاد کسی 

شاید طوری رفتار می‌کنی که پسری جرعت نمیکنه بیاد جلو، من خودمم اینطوری بودم

اقاااا تو بیا شانستو امتحان کن بزار من بگم نه 😂😂

بیچاره دو روز دیگه میگی خوشم اومد نگفتم 

اقاااا تو بیا شانستو امتحان کن بزار من بگم نه 😂😂بیچاره دو روز دیگه میگی خوشم اومد نگفتم

چشم من از همین تریبون گفته شمارو به جامعه آقایون میرسونم شاید فرجی شد😉😂😂😂

چشم من از همین تریبون گفته شمارو به جامعه آقایون میرسونم شاید فرجی شد😉😂😂😂

ایشالااا😂😂😂

بخدا گاهی میگم مشکلی دارم کسی نمیاد؟

مثلا بیشتر بگم بخندم خوبه؟

کلی فکر میکنم

ایشالااا😂😂😂بخدا گاهی میگم مشکلی دارم کسی نمیاد؟مثلا بیشتر بگم بخندم خوبه؟کلی فکر میکنم

نگران نباش اونی که باید بیاد بوقت خودش میاد... فقط امیدوارم آدم درستش سر راهت قرار بگیره وگرنه اینکه دورت پر از پسر باشه ارزشی نداره و بعضیاشون فقط چند سال از عمر یک دختر هدر میدن

نگران نباش اونی که باید بیاد بوقت خودش میاد... فقط امیدوارم آدم درستش سر راهت قرار بگیره وگرنه اینکه ...

اره ولی خب سنم داره زیاد میشه و ترس اینکه هیچوقت باعشق ازدواج‌نکنم ازارم میده و دوست دارم این تایید رو از اون طرف بگیرم 

و ذهنم درگیره که چرا کسی نمیاد بگه البته من خودمم خیلی رو نمیدم و خیلی رابطم تو چارچوبه باهاشون میگم نکنه این رفتارم باعث بشه کسیم خوشش بیاد ازم نیاد جلو یا نگن تو قیافس یا از بس تو جمع شوخی نمیکنم با پسرا و خیلی سرزبون دار نیستم با پسرا براشون جذاب نیستم؟نمیدونم مشکل چیه