2777
2789

وای استارتر گریه م گرفت.

شوهر من بعد ۸سال دوستی و سختی کشیدن اومد خاستگاری...

اولین جلسه که تموم شد وقتی رسید خونه شون مسیج داد دیدی رو حرفم بودم...

بهترین شب زندگیم بود

در ایران زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند.
وای استارتر گریه م گرفت. شوهر من بعد ۸سال دوستی و سختی کشیدن اومد خاستگاری... اولین جلسه که تموم ش ...

واااااای چ خوب که بهش رسیدی... خوشحال باش چرا گریه

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم روز عروسیم بهم خیلی خوش گذشت. با اینکه 48 ساعت بود نخوابیده بودم و همیشه به خاطر میگرن سردرد دارم، ولی اون روز اینقدر انرژی داشتم و خوشحال بودم که بعد از اینکه عروسی تموم شد هم همچنان داشتیم میرقصیدیم. عقد و عروسی من تو یه روز بود . از ساعت 5 عصر تا 1 شب کامل ادامه داشت. دی جی عروسی مون اینقدر خوب بود که حتی پیرزن و پیرمردا هم میرقصیدن. برای همه فامیلمون یه شب به یاد موندنی بود. الان هشت سال میگذره. حسابی پیر شدم دیگه.

منم روز عروسیم بهم خیلی خوش گذشت. با اینکه 48 ساعت بود نخوابیده بودم و همیشه به خاطر میگرن سردرد دار ...

نه خاهر چی میگی پیر شدی... چ خوب 

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     

جلسه خاستگاري بغل همسرم نشسته بودم  تو اتاق عكس سلفي ميگرفتيم

روز ازمايش چقد دوتامون جيش داشتيم داشتيم ميتركيديم اومد دنبالم صب برا ازمايش با وجود اون حجم زياد جيش بازم شيطوني كرديم تو راه تو ماشين

كلاس اموزش گذاشتن من خجالت ميكشيدم از خودم يه دختر ٢٥ ساله بودم بين چن تا دختر ١٤-١٥ ساله!!! بعدشم رفتيم خونه ما يه صبحونه مفصل زديم بر بدن

روز عقدمم قرار بود يه عقد محضري شه اما يهو تبديل شد به يه جشن با ٢٠٠ نفر مهمون خيلي خوش گذشت طوري كه وقت اتليه همون صبح مراسم اوكي شد!كلي هم شاباش جم كرديم و با اون پول رفتيم مسافرت چقدرم چسبيد 

هنوزم عروسي نگرفتيم

22دی از ساعت12تا3صبح صحبت کردیم

22بهمن جلسه رسمی خواستگاریمون بود

22فروردین هم حرم امام رضا(ع) تولد حضرت علی عقد کردیم

شب بله برونم از استرس فردا که میریم حرم تا صبح خوابم نبرد نشسته بودیم با شوشو حرف میزدیم صبحم صبحونه خوردیم خیلی ریلکس رفتیم حرم تنها نکته خنده دار اینجا بود ک تو حرم دختر پسر کنار هم میشینن و دو تا شیخا جلوتر هم من نشستم شوشو خواس بیاد کنارم بشینه بابام ضارپ اومد وسطمون نشست من مرده بودم از خنده الان ک عکسارو دوره میکنیم همه میخندن میگن محسن اقا چرا وسط شماست خخخخ

بعدم که...

4اردیبهشت7صبح رفتیم ازمایش دادیم گفتن ساعت10بیاین کلاس بعدم جواب ازمایشارو بگیرین خلاصه دو نفری رفتیم ازمایش دادیم برگشتیم خونه

10رفتیم کلاس تا12هم جواب ازمایشمونو دادن.8شب هم محضری کردیم دیگه مال هم شدیم رسمیه رسمی :)

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
جلسه خاستگاري بغل همسرم نشسته بودم  تو اتاق عكس سلفي ميگرفتيم روز ازمايش چقد دوتامون جيش ...

ای کلک ها...خیلیم عالی

22دی از ساعت12تا3صبح صحبت کردیم 22بهمن جلسه رسمی خواستگاریمون بود 22فروردین هم حرم امام رضا(ع) تولد ...

وااااای چ دقیق لایکت

روز عقد خیر سرمون صبحش تصمیم داشتیم بریم حلیم بخوریم.  ولی ازاونجایی که جفتمون تنبلیم و خواب الو دیر رفتیم و ترسیدیم نوبتمون نشه دیگه گشنه رفتیم ازمایشگاه تا ظهر،وسطاش فقط یه شیر و کیک خوردیم ک نمیریم     😍😍😍

New life is beginning
روز عقد خیر سرمون صبحش تصمیم داشتیم بریم حلیم بخوریم.  ولی ازاونجایی که جفتمون تنبلیم و خواب ال ...

اره ماهم ازین قرار ها زیاد گذاشتیم😁

من اول اومدم پست بذارم بعد پستای بقیه رو بخونم. شب خواستگاری ما، من چایی نبردم!چون مارسم داریم عروس بیرون نمیاد تاااا برن سره اصل مطلب وصداش کنن. حالا اینااومدن خاستگاری.بابامو پدرشوهرم رفیقای قدیمی وهمکار از آب دراومدن که 10ساله ازهم جداشدن. انقدر ازخودشون گفتن وخاطره بازی کردن تا آخرش مامانم به داداشم گف برو چایی بیار!آخرشم ساعت2نصفه شب از خونمون رفتن!!!!! 

روز عقدم هم اونقدر استرس داشتم سره صبحی فشارم افتاد ازحال رفتم برده بودنم دکتر. زیره سرم بودم که شوهرم وخواهرشوهرم دستپاچه اومدن بیمارستان عیادتم!!! ازبیمارستان مرخصم کردن بردنم آرایشگاه!!! خیلی روز پراسترسی بود.شوهرم دم به دیقه میزنگید آرایشگاه حالمومیپرسید جیگر وآبمیوه خریدع بود با سنگک فرستاد آرایشگا. میگف بخور ضعف نکنی! خیلی نگرانم شده بود. همه خانومای توآرایشگاهم مستاق شده بودن ببیننش. میگفتن چقدرم عااااشقهههه!

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎

روز عقد رفتیم آتلیه همین پامونو گذاشتیم تو برقا رفت خانومه گفت تو این چند سال این اولین باره اینطوری شده خلاصه رفتیم به جشن عقد رسیدیم بعد جشن رفتیم تو آتلیه آرایشو موهامم اصلا خراب نشده بود ولی ته بد شانسی بود

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘
پس چه جوری بدون آزمایش عقدتون کردن تو حرم؟؟    

اول عقد محرمیت کردیم تو حرم بعد محضرو اینا

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
وااااای چ دقیق لایکت

فتاتم که...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز