2777
2789
عنوان

نظرتون چیه ؟😕

208 بازدید | 27 پست

دوستان نظر بدین ...

یکی اومده خواستگاری دوستم .آشنای دورن !!!چندییین باااار گفتن تا الان ک دختر راضی شده شمارشو پسره داشته باشهتا آشنا بشن

ولی حالا پسره بعد ی ماه، هفته ای ی بار فقط ی پیام میده حالو احوال !!! تازه ب دوستم گفته سراغی نمیگیری !!!

این بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه ؟! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😞😞😞 یعنی میخواد دوستمو ضایع کنه شمارشو گرفته ؟!

والا حتما فکر کنم قصدش ازدواج نیس..چون نو آشنایی ازدواج  رابطه کلا خوب هدفمنده  دیگه  نه ب خاطر پر کردن  زمان

به زندگیم خوش اومدی....
شاید پسره سرده؛ روابط اجتماعی نداره و هزار تا چیز دیگه؛ این چیزا رو نادیده نگیره که خیلی مهمن

چطوری بفهمه ؟ چون راهشون دوره حضوری دیدار ندارن فعلا ، دوستم میخواد یکم مطمئن بشه بعد حضوری ببینتش چون فامیلن و راه دور زود همه میفهمن ...

من این مورد رو کمابیش مشابه دیدم پسره زوری با اون دختر خانم ارتباط برقرار کرده بود(یعنی به زور خانو ...

منم گفتم بهش شاید ب خاطر خانوادش پیش قدم شده . گفتم بهش ی جوری بگه اگه بخاطر خانوادته بیخیال . ولی نمیدونیم چطوری بگه

از الان هردو انگار سرد وبااحتیاط وحسابگرانه رفتار میکنن، ماکه روزی صدبار خودشونو خانوادشون سراغمونو میگرفتن و اونهمه احساس وسط بود وانهمه شور وشوق الانها یهوقتایی رابطمون سرد میشه جوریکه احساس خطر میکنیم اینکه دختره اول طاقچه بالا گذاشته الانم پسره

سراسر زندگی من معجزه بود