2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم عزیزم ؟بچه بیار دیگه شوهرت برات مهم نیست

بچه دارم

مهم نیست برام اما یه وقتایی قلبم از بی کسی میسوزه

من دلم نمیخاد خانوادم بدونن

دوست خیلی صمیمی ندارم درد و دل کنم

هی میریزم تو خودم هی خفه میشم

اگه موضوع مهمی نیست راه اشتی رو باز بزار ..وقتی قهرمیکنید سکوت کامل نکنید حرف بزنید ولی سرسنگین

نمیدونم دیگ مهم هست یا نیست

نادیده گرفتن نمیدونم اهمیت داره یا نه

کسی سعی بر آشتی نکرده ک راهش بسته یا باز باشه

واقعا غم داره وقتی بچم میاد میگ چرا تو و بابا باهم نمیخندین

نمیدونم دیگ مهم هست یا نیستنادیده گرفتن نمیدونم اهمیت داره یا نهکسی سعی بر آشتی نکرده ک راهش بسته یا ...

خب دلخوری ازقبل هست ...نزار قهراتون طولانی بشه ..توخونه صحبت کن سلام شام میتوری نمیخوری با خودت برس ‌‌‌..بلاخره میشه

بچه دارممهم نیست برام اما یه وقتایی قلبم از بی کسی میسوزهمن دلم نمیخاد خانوادم بدونندوست خیلی صمیمی ...

منم تا دیشب  خیلی پر بود دلم با دوست ومادرم ومشاور همش صحبت میکردم اما اصلاً حالم بهتر نشد تا اینکه دیشب رفتم برای نماز مسجد دلمم خیلی گریه میخواست یهو دیدم به خاطر شهادت امام حسن عسکری ع شروع کرد روضه امام حسن عسکری علیه السلام وامام زمان عجل الله فرجه وامام حسین وزارت عاشورا خوند راحت گریه کردم خیلی سبک شدم انگار یه دختر ۱۴ ساله شدم که همه مشکلاتش رو فراموش کرده فکر کردم موقتی هست اما نه ...هنوزم خوبم سبک شدم 

خب دلخوری ازقبل هست ...نزار قهراتون طولانی بشه ..توخونه صحبت کن سلام شام میتوری نمیخوری با خودت برس ...

امشب جایی دعوت بودیم نیومد دنبالم منم پیاده رفتم

برگشتنم پیاده اومده اصن نگف کجایی

تو باشی ازش شام و ناهار میپرسی

دیروز پیام زدم ۵۰۰ بزن واسه دندونپزشکی اصلا محل نداد

شما باشی میگی راه آشتی رو باز بزارم

نمیدونم دیگ مهم هست یا نیستنادیده گرفتن نمیدونم اهمیت داره یا نهکسی سعی بر آشتی نکرده ک راهش بسته یا ...

ولش کن قدم جلو نزار خودت رو به خدا متصل کن تو نماز گریه کن وبا خدا درداتو بگو اما بزار شوهرت بیاد جلو پرو میشه عادت میکنه

امشب جایی دعوت بودیم نیومد دنبالم منم پیاده رفتمبرگشتنم پیاده اومده اصن نگف کجاییتو باشی ازش شام و ن ...

چی بگم والا ..ولی قهر زیاد خوب نیست ..فقط می دونم منت نکش ..اماکارای روتینتو انجام بده خودتو سرگرم کن خودش خسته میشه