2777
2789
عنوان

دل تو دلم نیست 😍

461 بازدید | 33 پست

دل تو دلم نیست یک ماه دیگه قرارع برم دانشگاه 

البته امیدوارم دانشگاه رفتن با زندگی متاهلی و رسیدگی به خونه زندگی و درس اینقدر ها هم سخت نباشه ۱۹ سالمه دانشگاه ی سال عقب انداختم.

تجربه شما چیه ؟

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا هر چی وقت کمتر داشته باشی حریص تر میشی واسه درس خوندن دیدم ک میگم

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

منم از بعد کنکور یعنی ۱۸سالگیم افسردگی گرفتم ؛ از طرف کسی ک خیلی دوسش دارم بهم خیانت شد و میشه...

دوبار کنکوردادم گفتن پزشکی روزانه مشهد باید بیاری نیاوردم روحیه نداشتم پارسال هم اصلا ندادم

امسال پیام نور انتخاب رشته کردم انشالله ببینم چی میشه 

💕🌸☘️🌹

میرم ولی کلا منظورم بود با ذوق نمیرم‌ سرکلاسا

انگیزه بساز برا خودت چهارتا هم رفیق خل و باحال پیدا کن با ذوق میری😂یادش بخیر خیلی به من خوش می گذشت دانشگاه درس که نمی خوندم اما انقدر می خندیدیم با بچه ها و حتی با استادا هم دوست میشدیم سرکلاس خیلی خوش می گذشت یادش بخیر دلم تنگ شد😭

چرا اینجوریه

من دیگران رو نمیدونم چون همه دوستام الان دیگه ذوق دانسگاه رو ندارن 

ولی دلیل خودم اینه که دانشگاه مهارت یاد نمیده فقط صرفا بهت مدرک میده همین 

و من دوست دارم مهارت یاد بگیرم و برم سرکار از طرفی کل تایمم میره برای درس خوندن و دانشگاه رفتن یا کلاسام تایمشون یه جوریه که نمیتونم برم کاراموزی 

اینا باعث میشه که یکم نسبت به دانشگاه بی حس بشم

وگرنه دانشگاه خوش میگذره و کلی دوست پیدا میکنی

انگیزه بساز برا خودت چهارتا هم رفیق خل و باحال پیدا کن با ذوق میری😂یادش بخیر خیلی به من خوش می گذشت ...

دوست زیاد دارم دانشگاه 🚶🏼‍♀️🕳️

دلیلشو بالا نوشتم 😂🚶🏼‍♀️