2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پشت تلفن ب پریزاد چ گفتن ب نظرتون

گفتن شما نميتونى با ايران تماس بگيرى

شيث سپرده به مخابرات عراق

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️
بیچاره پری

من ميگفتم با ضيا ازدواج كنه مادرشوهر اذيتش ميكنه

نگو پدرشوهرش زحمت اين كارو ميكشه🥴

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️

ولی دقت کردید امشب چقدر کم بود دیر شروع شد از اون طرفم خیلی زود تموم شد و حای که تو ای پی جی تلویزیکن قسمت امشب را زده بود ۵۶ دقیقه اما چهل دقیقه هم نشد احتمالا سانسور بوده که دیر شروع شده وزود تموم شده ضمن اینکه قبلا تو یکی از قسمتها تو یکانس کوتاه قبل تیتراژ فخرالدین به انیه گعت که بون تو ایران نمیرم اما اون را هنوز تسون نداده.

من ميگفتم با ضيا ازدواج كنه مادرشوهر اذيتش ميكنهنگو پدرشوهرش زحمت اين كارو ميكشه🥴

آخه خودضیاء بجه ننه هست از خودش اراده نداره پدرش براش تصمیم میگیره اگر قید پدرش را می‌زد با پریزاد از اون جا می رفتند اصلابعدش ساید فخرالدین اون را نی بردش تو کارخونه پیش خودش.هرچند تو سکانس کوتاه دیشب که شیث وضیاء رفتند پیش انیه گفتند که فخرالدین پریزاد را برده ایران با زن وبچه به نظر نی اومد که شیث بی خبر نیست ولی خودش را زده به تون‌راه که پدرش نفهمه اون خبر داده.

آخه خودضیاء بجه ننه هست از خودش اراده نداره پدرش براش تصمیم میگیره اگر قید پدرش را می‌زد با پریزاد ا ...

ضيا عاشقه ولى عرضه نداره

ولى خب قديما تو زندگى عشيره اى كسى رو حرف بزرگتر حرف نميزده اينجورى تربيت ميشدن

حالا سريال بره جلوتر احتمالا راهش از پدرش جدا ميشه

ضيا عاشقه ولى عرضه ندارهولى خب قديما تو زندگى عشيره اى كسى رو حرف بزرگتر حرف نميزده اينجورى تربيت مي ...

شاید چون‌تو یوی از سکانس های کتاه قبل از شروع سریال که با پریزاد صحبت میکنه انگار عذاب وجدان داشت که تو جوخه اعدام یکی را کشتهوحالش بد لود.